Overzicht van de leukste Eindejaarsuitjes 2021 (18)

Het kan en het mag weer! Tijd voor wat leuks. Laten we dit bizarre jaar goed en gezellig met elkaar afsluiten

 **********************Eindejaarsuitjes WegmetdeBaas**************************
Xtreme Events Knokke, Workshop ijssculpturen Xtreme Events Knokke, Workshop ijssculpturen Xtreme Events Knokke, Workshop ijssculpturen

Workshop ijssculpturen

2193
Xtreme Events Knokke: Ben je op zoek naar een creatieve workshop en/of een originele en unieke activiteit? Kies dan voor het maken van ijssculpturen, ook wel icecarven genoemd.   Na een korte uitleg door de ijskunstenaars over de techniek van het beeldhouwen ga je aan de slag met hamer en beitel en begint het ..
Van 10 tot 150 personen
In&Out, BrusselsRally Xmas Edition In&Out, BrusselsRally Xmas Edition In&Out, BrusselsRally Xmas Edition

BrusselsRally Xmas Edition

2195
In&Out: Kerst is de gezelligste tijd van het jaar! Zeker in het magische Brussel waar de prachtig verlichte Grote Markt wordt aangekleed met een enorme kerstboom en de kerstmarkt de binnenstad inpalmt! Brussel is dan ook het perfecte decor voor een gezellige BrusselsRally Xmas Edition! Ga samen met je ..
Van 15 tot 100 personen
KRIMI, MYSTERY ROOMS KRIMI, MYSTERY ROOMS KRIMI, MYSTERY ROOMS

MYSTERY ROOMS

2178
KRIMI: Vergeet alles wat je denkt te weten over een escape room…  Waag de sprong in het onbekende met onze Mystery Rooms. Tussen deze vier muren wacht een nieuwe soort uitdaging waar jullie het niet moeten opnemen tegen de klok, maar tegen de kamer ..
Van 2 tot 6 personen
TB Events, Moorddiner TB Events, Moorddiner TB Events, Moorddiner

Moorddiner

2182
TB Events: Een avondje ongecompliceerd genieten. Heerlijk! Totdat… Ga lekker zitten en geef je oren en ogen (en mond!) de kost. Er is een moord gepleegd en die ga jij tussen de gangen door oplossen. Plaats delict is plaats diner: bloedstollend en ijskoud aan tafel geserveerd.Een moorddiner is de ..
Van 5 tot 800 personen
Inspirations, IChoc Experience Box Inspirations, IChoc Experience Box Inspirations, IChoc Experience Box

IChoc Experience Box

2184
Inspirations: Met de creatie van de iChoc Experience box, bieden we dé oplossing voor een uniek relatiegeschenk, gekoppeld aan digitale beleving. Elk buisje bevat een uniek verhaal die in het bijhorend boekje of met de QR code via video kan gevolgd en gedegusteerd worden. Uw klanten en medewerkers worden ..
Van 10 tot 500 personen
Ecco La Luna, 25 Days To Christmas Ecco La Luna, 25 Days To Christmas Ecco La Luna, 25 Days To Christmas

25 Days To Christmas

2188
Ecco La Luna: Startend op 1 december krijgen medewerkers elke dag op een vast tijdstip een nieuwe boodschap of korte opdracht via de app. Het is jullie eigen adventskalender met heel diverse inhoud om medewerkers verbonden te houden in tijden waarin het niet altijd mogelijk is om samen te komen op de ..
Van 5 tot 500 personen
Xtreme Events Knokke, Extreem gezellige teambuilding Xtreme Events Knokke, Extreem gezellige teambuilding Xtreme Events Knokke, Extreem gezellige teambuilding

Extreem gezellige teambuilding

2192
Xtreme Events Knokke: Xtreme Events staat niet alleen voor ongebreidelde gemotoriseerde fun (want ja, dat bieden we ook), maar is gewoon een extreem ervaren event organiser!   Xtreme Events staat immers ook voor: | 1 | Extreem knusse hotelsXtreme Events kent de hotels als geen ander (voor alle budgetten, in ..
Van 10 tot 500 personen
Nostalgia Events, 90s Dinerspel Kersteditie Nostalgia Events, 90s Dinerspel Kersteditie Nostalgia Events, 90s Dinerspel Kersteditie

90s Dinerspel Kersteditie

2177
Nostalgia Events: Back to the 90s Christmas style! Home Alone, Mariah Carey, een kersteditie van het Rad van Fortuin. Dit dinerspel heeft het allemaal! Zodra u de zaal binnenwandelt overvalt u al direct dat warme en nostalgische gevoel. Met onze 90s attributen en kerstversiering brengen we iedereen direct bij ..
Van 15 tot 1500 personen
Grunewald.bar, Mobiele winterbar Grunewald.bar, Mobiele winterbar Grunewald.bar, Mobiele winterbar

Mobiele winterbar

2179
Grunewald.bar: Een mobiele winterbar tijdens je kerstmarkt of kerstdrink op kantoor? Dan hebben wij voor u de perfecte invulling met de mobiele winterbar. De mobiele winterbar(s) winnen de laatste jaren enorm aan populariteit. Daarom hebben we vorig jaar onze mobiele bar voor de eerste keer in een winters jasje ..
Van 50 tot 20000 personen
RAFTING&OUTDOOR EVENTS, RAFTING in de ARDENNEN RAFTING&OUTDOOR EVENTS, RAFTING in de ARDENNEN RAFTING&OUTDOOR EVENTS, RAFTING in de ARDENNEN

RAFTING in de ARDENNEN

2183
RAFTING&OUTDOOR EVENTS: Tijdens de winter en lente zijn de waterstanden in de ARDENNEN het best om daar te raften. We varen met raft boten voor 4 tot maximaal 10 personen. We zorgen ook voor zwemvesten.Wij zorgen voor Fun- Teambuilding en Challenge! Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het ..
Van 6 tot 80 personen
Cedalion bvba, Team Universalis Cedalion bvba, Team Universalis Cedalion bvba, Team Universalis

Team Universalis

2187
Cedalion bvba: Welk team kan de beste eigenschappen van zijn leden op het gepaste moment naar boven brengen? Jullie worden onderworpen aan een hele reeks korte en spannende opdrachten. Een deel ervan werk je individueel af, maar voor de meeste uitdagingen zal je als een team moeten samenwerken om de punten binnen ..
Van 8 tot 888 personen
Beerwalk, De feestdagen komen eraan! Beerwalk, De feestdagen komen eraan! Beerwalk, De feestdagen komen eraan!

De feestdagen komen eraan!

2191
Beerwalk: Op zoek naar een unieke teambuilding, een post corona kerstfeestje met de naaste collega’s, een alternatieve nieuwjaarsdrink met klanten en/of personeel? Gedaan met de virtuele meetings, thuiswerk, … meer dan ooit hebben we nood aan gezellig samenzijn met collega’s, klanten en ..
Van 5 tot 100 personen
In deze categorie hebben wij aanbod in Antwerpen, West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Henegouwen, Vlaams-Brabant, Brussel, Namen, Luik, Luxemburg, Vlaams-Limburg, Waals-Brabant.
Uitgebreid zoeken
Sportief & Actie(f)
Workshops (ook online!)
Teambuilden
Spel & Ontspanning
Eten, Drinken & Feesten
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.be