Overzicht van de leukste Eindejaarsuitjes 2

Filteren

Filters

Teambuilden
Sportief & Actief
Spel & Ontspanning
Eten, Drinken, & Feesten
Workshops
Zoekwoord
Zoekwoord
Personen 0
0
0
200
0200+
  • Kwalitatief aanbod van uitjes
  • Direct contact
  • Unieke content van uitjes

Zoek je een originele uitstap met vrienden, collega’ of familie ?

Kies de gewenste activiteiten uit onze avonturenmenukaart en beleef je ideale avontuurlijke vakantie in eigen land.  

*Huur elektrische steps en ontdek de mooiste plekjes.
* Ga off-road tussen de boomgaarden met elektrische ligfietsen.
* Ontsnap binnen de 60 minuten uit onze escape-room.
* Race met 4 teams van dezelfde bubbel op onze professionele racesimulators
* Neem het op tegen het andere team in je bubbel tijdens de avonturen challenge
* Ontwijk , mik en schiet pijlen naar je tegenstander tijdens archery-tag.
* Trek je wandelschoenen aan en ga op zoek naar de geheime lading van het verdwenen vliegtuig.
* Geniet van een lekker ontbijt of barbecue telkens met privé buffetjes.

Het staat allemaal in onze avonturen menukaart.


2 - 200 personen

Dagprogramma 

1) Laser clays shooting.

Kleiduivenschieten met Laserguns biedt meer dan gewoon kleiduiven schieten!
De deelnemers schieten in een leuke competitie.

Met behulp van de werpmachine worden kunststof schijven, de duiven, weggeworpen.
Vijf deelnemers kunnen tegelijkertijd schieten met de omgebouwde jachtgeweren en het scorebord in het veld geeft direct de behaalde score aan.

2) 4x4 Off-road tour

Een prachtige tocht met terreinwagens over land- en boswegen in de buurt van Coo. 

Deze activiteit wordt georganiseerd met onze voertuigen van het type Suzuki Jimny die vanwege hun compactheid en betrouwbaarheid door bijna alle professionals van het woud worden gebruikt.

Na een gedetailleerde veiligheidsbriefing nemen maximaal 3 personen en de begeleider plaats in het voertuig waarna met een interval van enkele minuten het volgende team vertrekt. De bestuurders wisselen op welbepaalde plaatsen af en worden geleid door hun co-bestuurders die over een gedetailleerd road book beschikken. Een unieke belevenis en een spannende introductie tot de wereld van het 4x4 rijden.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

9 - 60 personen

Ontdek een Europese stad op een manier als nooit tevoren! Uitjesbazen heeft meerdere citygames ontwikkeld die te spelen zijn in Europese steden. Via deze citygames zul je op een andere manier Barcelona, Lissabon, Praag, Londen of iedere andere Europese stad ontdekken.

 

De spellen die ontwikkeld zijn voor een Europese stad zijn:

-Crazy88

-Wie is de Rat

-Escape the City

-Seks and the City

-The hangover

-Flikken

(Klik op het knopje ‘andere activiteiten van dit bedrijf’ om hier een uitgebreide uitleg van te zien)

 

Lopend zul je het centrum van een Europese stad gaan bewonderen. De spellen zullen jullie langs alle highlights van de stad gaan brengen. De game is ontwikkeld door onze lokale gids. Onze lokale gids zal deze citygame ook begeleiden in het Nederland. De citygame zal ook veel informatie bevatten die jullie kunnen gebruiken na de game. Denk aan drinken/eten/etc.!

 

Tijdens een lekkere kop koffie (of een ijskoud biertje) wordt de teamindeling gemaakt en krijgen jullie een uitgebreide speluitleg. Hierna zullen jullie op pad gaan in de door jullie gekozen stad. Op een interactieve manier zullen jullie alle highlights van een stad zien.

 

2,5 uur later …

Jullie hebben alle checkpoints gezien. Op een terrasje zullen we het spel bespreken en zullen de antwoorden worden gecheckt. Nadat de antwoorden gecontroleerd zijn zal een team de winnaar zijn. Het winnende team heeft de opdrachten het beste uitgevoerd en wordt de winnaar. Dit team zal een op maat gemaakte beker ontvangen! Durven jullie de strijdt aan te gaan in een Europese stad naar keuze?!

 

Vul onderstaand formulier in en wij bellen of mailen je terug met veel meer informatie. Graag tot ziens!

Nieuwsgierig naar meer van onze coole teambuilding activiteiten? Klik op het tabblad andere activiteiten van dit bedrijf voor Crazy 88, Wie is de Rat, Escape room op locatie, Foute Bingoshow, Quiz Show Deluxe 2.0, Factcheckers, Twee tot de Zesde macht, Virtual reality, en nog veel meer….

20 - 300 personen

CSI Moordtocht Cold Case 'Bedrijfsuitje verandert in een bloedstollende detective'


Stap uit de dagelijkse sleur, stap in de wervelende wereld van forensisch detectives, misleiding en achterdocht. Dit bloedstollende spel verandert elk bedrijfsuitje of groepsuitje in een meeslepende moordzaak. Er is namelijk een lijk gevonden, een zekere Johannes. En alle aanwijzingen duiden op een moord. Wie heeft er een motief en wie speelt de vermoorde onschuld? Aan jou en jouw team de vraag om de zaak op te lossen.

Hoe ga je te werk bij de CSI Moordtocht?
Begin aan de basis: plaats delict. Je volgt de aanwijzingen en leert steeds meer over de achtergronden van het slachtoffer. Ieder spoor kan je dichter bij je dader brengen. Of is het een dwaalspoor? Met jouw team zet je alle informatie op een rijtje en bepaal je de volgende plaats om uit te kammen. Door langs de juiste plaatsen te gaan, kun je de vitale informatie vergaren om de zaak te kraken.

Wat staat je te wachten tijdens de CSI Moordtocht?
Detective word je niet zomaar. Daarom begint de moordtocht met een stevige bak koffie met iets lekkers om je op scherp te zetten. Dan volgt de briefing en krijg je een uitgebreide uitleg over het spel. Na het vormen van de teams bezoek je de plek van de moord, voor een eerste onderzoek.

Nu komt het er op aan: welke moordverdachten ga je als eerste aan de tand voelen, welke getuigenissen zijn doorslaggevend? Samen met jouw team stel je een lijst op met hoofdverdachten en hun motieven. Eenmaal terug op het rendez-vous-punt overhandig je deze lijst aan de commissaris. Onder het genot van een kop koffie, thee of glaasje fris worden de rapportages nauwkeurig beoordeeld. Dan wordt het winnende team bekend gemaakt en het plot uitgelegd. Case closed.

De kosten voor het CSI Moordspel
Dit spel speelt u al voor € 33,00 per persoon vanaf 20 personen inclusief 1 keer koffie, thee, fris en iets lekkers bij ontvangst en een drankje bij terugkomst. Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.

Voor meer informatie of een offerte kunt u hieronder vrijblijvend het aanvraagformulier invullen! 

12 - 500 personen

Deze workshop is een heus spektakel. Bij aankomst krijgen alle deelnemers een echte koksmuts opgezet, de schortjes worden geknoopt en men mag zich verwachten aan zinnenprikkelend chocoladeplezier.

Making of the long chocolate street: een ellenlange chocoladerivier in diverse kleuren en smaken waar het ganse team aan meewerkt. We eindigen met het zelf creëren van de mooiste chocoladelolly’s op basis van marshmallows. Na afloop neemt elke deelnemer een doosje zelfgemaakte chocoladecreaties mee naar huis.

De heerlijke Inspirations chocolade workshops zijn de uitstekende teambuilding activiteiten voor groepen. De afgelopen twaalf jaar hebben we met trots vele onvergetelijke ervaringen gecreëerd voor teams en bedrijven.

Deze chocoladeworkshop kan ook online worden gegeven!

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte onderstaand aanvraagformulier in!
# teambuilding

10 - 150 personen
  • Kwalitatief aanbod van uitjes
  • Direct contact
  • Unieke content van uitjes

Je bent een hele of halve dag te gast in een ludiek kader van nostalgische woonwagens. We gebruiken circus als middel om op zoek te gaan naar onze eigen grenzen en die van onze groep. Op wie kunnen we bouwen ? Wie kunnen we vertrouwen? Ervaren circusleraars dagen je uit en helpen je graag op weg. Onze circusworkshops zijn voor iedereen toegankelijk.

Krijg je dorst van al die circuskuren? Dan kan je steeds terecht aan onze gezellige woonwagenbar. Vraag vrijblijvend naar onze verschillende cateringformules. Indien gewenst kan je blijven nagenieten tot in de late uurtjes (max.24u) bij een heerlijk houtvuur of een extra animatie op maat. Kijk ook eens bij de formule “De Schuur-exclusief” voor meer info.

Praktisch: We bieden een capaciteit van 20 tot 70 personen. Parkeren kan voor de deur. Ideale periode van eind april t.e.m. oktober. (Maar andere periodes zijn uiteraard ook mogelijk voorde circus workshop!) Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Bedrijfsfeestje, familiedag of bedrijfsreceptie

Met onze feestformule “De Schuur- exclusief” bieden we een onvergetelijk sleutel-op-de-deur woonwagenfeest op maat van jouw bedrijf. Wij zorgen voor een uniek aanbod woonwagenanimatie! Keuze uit diverse acts, presentaties, workshops, sfeervolle livemuziek en DJ-set. Catering kan via een partner naar jouw keuze. Vraag vrijblijvend naar de cateringformules van het schuurbuffetje en napolitanizza.

Nieuwe locatie voor kleine groepen
Voor kleine groepen, verjaardagsfeestjes, lentefeest, babyborrels.... telkens in de sfeer van circus, hebben we nu een extra locatie in Deurne (buurt Boelaerpark)! Vraag naar onze voorwaarden!

10 - 70 personen

Huur onze elektrische steps of E Carts en maak een avontuurlijke en ontspannende tocht met je gezin, vrienden of collega’s. 
De huur is mogelijk vanaf 1 step of E Cart.

E-Steps  : elektrische steps 

Ontdek de leukste plekjes van schaffen en Diest op een originele, ecologische en leuke manier?

Toffe routes, mooie uitzichten, historische gebouwen & leuke (lekkere) stops. 
We hebben een uitgewerkte route, maar u kan ook uw eigen reis samenstellen van max. 25km.  Plezier gegarandeerd!

E-Carts : elektrische ligfietsen

Ga offroad met deze elektrische go-carts en geniet van de mooie route  tussen de velden en boomgaarden.
Deze +/- 2 uur durende fietstocht via zandwegen, kleine paden en mooie natuur kan worden onderbroken met een terrasje in het Centrum van Schaffen.

De boomgaardroute is 12 km en neemt  +/- 2 uur in beslag.

Rijden met de ligfiets, is net alsof je zweeft boven de grond, kom langs en test deze beleving.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

1 - 25 personen

Belgische bieren zijn wereldwijd bekend om hun diversiteit in smaken, geuren en kleuren en internationale bierexperts prijzen de rijkdom en veelzijdigheid van het Belgisch bier. De rally is gebaseerd op het ontdekken van deze Belgische bieren. Samen met een professionele, gespecialiseerde gids zult u een aantal leuke café’s, charmante tavernes en authentieke brouwerijen bezoeken waar verschillende bieren kunnen worden geproefd.

Geniet gedurende deze tour ook van de prachtige monumenten en gebouwen in het centrum van Brussel. Optioneel kunt u een (wedstrijd) element toe voegen door middel van een vragenlijst, waarvan de deelnemers (in teams) de antwoorden gaan proberen te vinden met behulp van de gids.

Deze tour duurt +/- 3 uur en kan eventueel deel uit maken van een op maat gemaakt dagprogramma. Neem nu contact met ons op via onderstaand aanvraagformulier!

15 - 150 personen

Over deze pagina

Een teambuilding organiseren in België begint bij WegmetdeBaas.be. Een site vol met ideeën over workshops, teambuildings, personeelsfeestjes, survivals en uitjes. Of u nu op zoek bent naar een indoor, outdoor of een sportieve bedrijfsuitstap: op WegmetdeBaas België vindt u altijd de teambuilding die u zoekt. Bedrijfsuitstapjes zoeken wordt zo wel heel gemakkelijk!