10 jaar WegmetdeBaas

IEDEREEN BLIJ!

Wie had dat gedacht? En hoe trots zijn we dat het gelukt is!

www.wegmetdebaas.nl bestaat 10 jaar en is uitgegroeid naar een toonaangevend begrip in de markt. Een medium waar iedereen blij van wordt.

De kip en het ei10 jaar geleden ontstond, onder de vlag van Web-Effects, de site voor het zoeken en vinden van Bedrijfsuitjes genaamd "WegmetdeBaas". Vertrouwen, dat is het woord dat zeker in de eerste 2 jaar van ons bedrijf onze leidraad was. Langzaam maar zeker, door veel gesprekken en tips met en door allerlei mensen en organisaties vonden wij onze weg.  Nu 10 jaar later kunnen we constateren dat ruim 80% van de pioniers nog steeds vaste relaties zijn. Hoe leuk is dat.

Creatief met kurk

Nederland groeit en bloeit, zo ook de bedrijfsuitjes markt. De bomen groeien tot aan de hemel en als de onverwachts de crisis uitbreekt, zien we dan ook dat vele kleine en grote spelers moeten anticiperen. De relatie blijkt sterk. Adverteerders kiezen voor de constante koers die het bedrijf is ingeslagen en wij bedenken acties waarmee we gezamenlijk door en uit de crisis komen.Onze buurlanden Belgie en Duitsland hebben inmiddels zelfs een eigen site! www.wegmetdebaas.be en www.WegmitdemChef.de

Toekomst

De techniek gaat razend snel en ook Google zit niet stil. Alle hands on deck. We luisteren naar de wensen van onze relaties en passen de techniek hierop aan, zodat er doelgerichter gezocht kan worden. Ook kijken we naar de vernieuwde richtlijnen van Google die nauwgezet worden geïmplementeerd.We hebben er zin en vertrouwen in.

Dank

Www.wegmetdebaas.nl zou niet zijn wat het is zonder Lisette van den Berg. Haar inzet, kennis en stuwende kracht vormt de basis van deze mooie site.

George