Brewing Challenge

  • Brewspot
  • 10 - 150 personen
  • 16684
  • Beschrijving

Neem deel aan onze “Brewing Challenge” en beleef het brouwavontuur!
Tijdens deze activiteit verdelen we iedereen in groepen van maximum tien personen. Elke groep vertegenwoordigt als team een microbrouwerij in concurrentie met de andere groepen. Het doel is om een bier te brouwen maar ook om de fictieve investeerders (ook deelnemers) te overtuigen om in jou brouwerij te investeren!

Na een korte inleiding organiseert elk team zich en verdelen ze de verschillende rollen: management, productie, kwaliteitscontrole, marketing & sales, … Elke rol heeft zijn eigen verantwoordelijkheden waardoor iedereen bezig is tijdens de activiteit. Daarna krijgt elk team het nodige materiaal en ingrediënten om een bier te brouwen van A tot Z.

De deelnemers kiezen zelf wel recept ze het liefst willen brouwen. De brouwactiviteit wordt begeleid door ervaren brouwers die alle vragen van deelnemers zullen beantwoorden.

Tijdens het brouwen moet elk team ook een originele en leuke presentatie bedenken. Deze zal op het einde van de activiteit voorgesteld moeten worden aan potentiële investeerders. Het team geeft uitleg over de naam van de brouwerij, het ontwerp van het etiket en andere elementen die het team voorziet. Na een kleine deliberatie eindigt de activiteit met de aankondiging van de winnaar(s).

De deelnemers krijgen tijdens de activiteit ook de kans om verschillende ingrediënten te proeven. Het doel is om de invloed van deze ingrediënten op de smaak van het bier aan te tonen.

Drie maanden later leveren wij het bier dat jullie tijdens de dag van de activiteit hebben gebrouwen, zodanig dat iedereen het zelfgebrouwen gerstenat kan (fijn)proeven.

De activiteiten kunnen georganiseerd worden in het Nederlands ,Engels en Frans

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u het formulier invullen.

Ligging uitje

Locatie van de 'Brewing Challenge' 

Alle steden van België.

Het is steeds mogelijk deze activiteit op eigen locatie te organiseren.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!