Game Of Drones

  • Ecco La Luna
  • 10 - 60 personen
  • 17212
  • Beschrijving

We houden de vinger aan de pols en gaan mee met de tijd. Een mooi voorbeeld daarvan is de ‘Workshop Drones’. Onder het motto ‘start to drone’ leren de deelnemers spelenderwijs kennismaken met het fenomeen ‘drones’.

Na een korte initiatie, hoe er mee te leren vliegen, gaan de teams meteen aan de slag. We werpen de deelnemers verschillende challenges voor die de piloot in u naar boven laten komen. Doelgericht op teamwork, maar ook het speelse karakter wordt niet uit het oog verloren. Zit er een brokkenpiloot tussen? Geen erg, de teammates kunnen dit misschien nog rechtzetten … Of het nu gaat om kleine dan wel grotere teams, onze talrijke teambuildingactiviteiten zijn er stuk voor stuk op gericht om de teamspirit aan te scherpen en het vertrouwen in de samenwerking te intensifiëren.

Maar ook aan doorzettingsvermogen, snelheid en behendigheid, tactisch doorzicht en ervaringsleren wordt in ruime mate aandacht besteed. Het komt allemaal aan bod op een creatieve en speelse manier in zowel de standaard formules als de activiteiten die perfect op maat kunnen worden gemaakt voor elk event. Gedurende deze workshop zullen jullie op verschillende manieren geprikkeld worden om het beste uit het team naar boven te halen.

De verkenningsfase via simulator en het oefenen van vrije figuren met een echte drone vormen de start. Naarmate de workshop vordert, worden de figuren steeds complexer. Eindigen doen we met een heuse competitie, waarin verschillende groepen het tegen elkaar opnemen in verschillende rondes. Zowel technische vaardigheid, precisie, snelheid en stressbestendigheid zullen ruimschoots aanwezig zijn.

Hou het hoofd cool en help elkaar, want dit maakt het verschil tussen een stuntvlieger en een brokkenpiloot. Benieuwd wie binnen jullie team de stuntpiloot in spe is?

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Ligging uitje
Mogelijk in België en buurlanden.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!