Team Robinson

  • Ecco La Luna
  • 40 - 500 personen
  • 17211
  • Beschrijving

Durven jullie het aan? Een eigen Team expeditie!

Lees even met ons mee:
Bij het krieken van de dag spoelen jullie aan op een verlaten strand. Te midden van het eiland staan verschillende teamvlaggen opgesteld. De aangespoelde collega’s groeperen zich wat onwennig rond deze vlaggen, waar al snel duidelijk wordt dat iedereen deel zal uitmaken van 1 kamp. De kleur van de jouw bandana verraadt al snel bij welk kamp jij hoort en vooral wie jouw mede kampgenoten worden. TEAM ROBINSON is begonnen.

Oog in oog staan jullie met de kampleden van de andere teams. Vervolgens krijgen jullie de eerste opdracht mee: Laat de andere kampen weten wie jullie zijn en waarvoor jullie staan. Het creëren van jullie identiteit als team, een korte kreet, slogan of oneliner kan al snel duidelijk maken aan de andere kampen met welke ambitie jullie deze expeditie aangaan.

Tijdens deze expeditie krijgen jullie de kans om de kampleden beter te leren kennen. Want 1 ding is zeker: tijdens Team Robinson, zal ieder kamplid een belangrijke schakel zijn en worden. Leer elkaar kennen en gebruik elkaars kwaliteiten tijdens de verschillende proeven. Tijdens deze proeven zullen verschillende kwaliteiten aanbod komen: kracht, snelheid, samenwerken, concentratie, puzzelen en strategisch denken. Dit is een spel waar iedereen een belangrijke bijdrage zal leveren aan het kamp succes. Dit is het spel waarbij samenhorigheid en het “1 voor allen en allen voor 1” motto geen loze begrippen zullen zijn.

Eindigen doen we met alle kampen tesamen rond een hartverwarmend kampvuur op dat verlaten strand, waar we genieten van een gezellige bbq en de slotfinale van jullie Team Expeditie. Tijdens deze slotfinale zullen de 2 afgevaardigden per kamp het opnemen tegen elkaar, om het eindtotaal van jullie kamp nog wat bij te smukken, en er zo in te slagen om met jouw kamp de felbegeerde titel “TEAM ROBINSON” binnen te halen!

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Ligging uitje
Mogelijk in België en buurlanden.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!