Maffia City Battle

  • Geoteam
  • 10 - 100 personen
  • 16654
  • Beschrijving

Dirty cops, sluwe maffiosi en rivaliserende bendes: wees constant op je hoede tijdens dit zinderende gps-spel, want het gevaar loert overal. Beleef een sportieve en strategische teambuilding dankzij slimme gps-technologie.

Pleeg de grootste kraak ooit! 
Kruip in de huid van een doorwinterde maffioso en versla met je handlangers de andere clans! Wie met de grootste buit aan de haal gaat, mag zich tot de nieuwe Don Corleone kronen. Verspreid over de stad liggen kluizen met waardevolle zaken zoals cash geld, juwelen, goudstaven en diamanten. Deze kluizen kan je met een spitsvondig trucje en hightech gps-smartphones kraken. Zorg dat je team voldoende dynamiet op zak heeft voor de kraak. 

Gooi alles in de strijd! 
Wil je de meest beruchte maffiaclan worden? Aarzel dan vooral niet om jullie virtuele wapenarsenaal te gebruiken om je tegenstanders te beroven of om het gepantserde geldtransport te overvallen. Stuur verkenners voorop en hou via de walkietalkies contact.

Maar pas op voor de patrouillerende politie. De cops zijn op de hoogte van jullie snode plannen en als ze je klissen, moet je ze omkopen met je zuurverdiende buit. 

De satellieten signaleren wanneer er gevaar dreigt. Geen nood: je trekt een rookgordijn op en verdwijnt ongezien uit het vizier van de tegenstander. Achter de hoek activeer je een boobytrap en zo wordt dit de spannendste vendetta ooit! 

Wist-je-datje: Het kraken van de kluizen door ze in te sluiten met 3 gps-telefoons is een uniek concept dat bekroond werd met een International Mobile Gaming Award

Komt de bad guy in je al naar boven? Vul dan voor meer info en prijzen vrijblijvend het aanvraagformulier in!

Ligging uitje

Kies jouw favoriete stad:

Aalst - Antwerpen - Bergen - Brugge - Brussel - De Panne - Diest - Gent - Halle - Hasselt - Ieper - Kortrijk - Leuven - Lier - Luik - Mechelen - Namen - Oostende - Oudenaarde - Sint-Truiden

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!