Moorddiner in Brussel

Filteren

Filters

Teambuilden
Sportief & Actief
Spel & Ontspanning
Eten, Drinken, & Feesten
Workshops
Zoekwoord
Zoekwoord
Personen 0+
0
0
500
0500+
1 uitjes gevonden gevonden gebaseerd op de volgende filters
 • Zoekwoord: moorddiners
  • Kwalitatief aanbod van uitjes
  • Direct contact
  • Unieke content van uitjes

  KRIMI is de perfecte plaats voor een namiddagje detective spelen. 

  Ooit al eens een verdachte willen zijn in een klassieke whodunit? Tegelijkertijd Sherlock Holmes of Hercules Poirot? Grijp dan hier je kans!

  Met de Moorddiners van KRIMI dompelen we je onder in een andere wereld voor een unieke eetervaring! Kruip in de huid van één van de negen verdachten, trotseer de prangende vragen van de spelleider en ga op zoek naar de moordenaar tussen de gangen van het menu door. De regels zijn simpel: Be it, eat it, solve it. 

  Kies uit één van onze drie kamers en speel samen met je collega’s de hoofdrol in jullie eigen detectiveverhaal. De teksten worden door ons aangeleverd en het keuzemenu wordt aangepast aan de setting van de kamer. Kom verkleed om de ervaring compleet te maken. 
   
  Onze eerste kamer is The Thorndike Express, een luxe treinwagon die je terugbrengt naar het jaar 1934. Via tal van prachtige steden reis je naar Istanbul. Maar pas op, er is een moordenaar aan boord. 

  Onze tweede kamer is The Dashboard Diner, een eethuis uit de jaren ’50. Eén van de serveersters is er brutaal vermoord. Een op aandacht beruste radiojournalist wil de moord live op antenne oplossen. Lukt het jou om de moordenaar te ontmaskeren? 

  Onze derde kamer is de Freakshow. Eén van je mede freaks is brutaal om het leven gebracht. Wie van jouw collega’s heeft deze moord op zijn geweten. Of deed je het zelf? Kom erachter bij KRIMI in Kortrijk.

   Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

  10 - 30 personen

  Over deze pagina

  Bent u voor uw bedrijfsuitje op zoek naar een spannend moorddiner in Brussel? WegmetdeBaas heeft de leukste moorddiners[locaties] voor u gevonden. Alles in 1 overzicht dus dat is wel zo makkelijk. Voor zowel grote als voor kleine groepen is er wel een moorddiner in Brussel te vinden. Een moorddiner is een spannend bedrijfsuitje waarbij vaak niemand te vertrouwen is. Zoek uit wie de moord heeft gepleegd en laat u verrassen door de mysterieuze hints die worden gegeven. Zo wordt een moorddiner in Brussel een spannende en gezellige aangelegenheid.