60 seconden!

  • TB Events
  • 8 - 500 personen
  • 15946
  • Beschrijving

60 Seconden, hierbij moeten deelnemers behendigheidsspelletjes uitvoeren binnen een minuut is voortaan ook als groepsspel te spelen; een actief en razend spannend bedrijfsuitje dat erg geschikt is voor teambuilding. Samen met vrienden of collega’s ga je strijden om de felbegeerde hoofdprijs. Pak punten met behendigheidsopdrachten en maak jezelf onsterfelijk in 60 seconden!


Wat staat je te wachten?


Bij aankomst wordt de groep onderverdeeld in verschillende teams. Na een welkomstdrankje barst de strijd los! Wie blijkt er verrassende individuele kwaliteiten te hebben en voert het snelst de behendigheidsspellen uit? Beschik je over lef, tactisch inzicht en doorzettingsvermogen? Dan is 60 Seconden iets voor jou! Vooraf worden de teams geïnformeerd over welke spellen er uitgevoerd dienen te worden. De teams kunnen zich hier op voorbereiden en bepalen wie welke kwaliteiten bezit. In een hilarische competitieve strijd wordt uiteindelijk bepaald welk team de hoofdprijs mag opeisen.
60 Seconden is te spelen in heel Nederland, België en Duitsland (ook in het Engels , Duits en Frans).

 

Nieuwsgierig naar meer teambuilding activiteiten van ons? Klik op het tabblad andere activiteiten van dit bedrijf voor  Help de directeur is ontvoerd, Escape room op locatie,  Escape in the city, Virtual reality, en nog veel meer….

Ligging uitje

60 seconden!! kan plaatsvinden in heel Belgie. Waar onder de volgende steden:


Antwerpen, Aachen, Aalst , Bonheiden, Brussel, Brugge, De Panne, Gent, Genk, Grobbendonk, Hasselt, Ieper, Knokke, Kortrijk, Lanaken, Leuven, Lier, Luik, Mechelen, Mons, Mol, Namur, Namen, Oelegem, Oostende, Roeselare, Sint-Truiden, Sint Niklaas, Turnhout, Waregem.

 


Staat uw locatie hier niet tussen neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!