90s Nostalgia Quiz Arrangementen België

  • Nostalgia Events
  • 15 - 1500 personen
  • 15938
  • Beschrijving

Back to the 90s! 
In dit opzwepende spel vol herkenning en herinneringen nemen wij u mee terug naar de tijd waarin internet en mobiele telefoons nog maar net aan hun opmars begonnen. Flippo’s en Furbies veroverden de wereld. Half België liep rond op buffalo's in salopettes en alle tienermeisjes waren verliefd op Nick van de Backstreet Boys. Jawel het 90s Nostalgia Spel neemt u mee terug naar de zinderende jaren negentig!

Inhoud
In teams gaat u onderling de strijd aan in een Nineties Nieuwsquiz, Het Rad van Fortuin, een spetterende 90s Karaoke Battle en nog veel meer! Naast het spannende spelelement staat deze heerlijke ‘trip down memory lane’ ook garant voor een avond (of middag) vol plezier, positiviteit en saamhorigheid. We komen allemaal ergens anders vandaan maar de 90s verbinden ons.

Voor wie
Uitermate geschikt voor bedrijfsuitstappen, personeelsfeesten en incentives. Er is afhankelijk van het gezelschap zowel een Vlaamse als Nederlandse versie beschikbaar.

Arrangementen
U kunt kiezen uit de volgende arrangementen:

-Het 90s Nostalgia Quiz Arrangement (3 uur)
-Het 90s Nostalgia Dinerspel (Quiz+3 gangendiner)
-Een complete 90s Nostalgia Feestavond (vanaf 4 uur)

NIEUW! - SUMMER SPECIAL
Vamos a la playa! Vanaf 2018 ook te boeken een 90s Quiz Summer Edition. Ideaal in combinatie met een BBQ
-90s Quiz - Summer Edition

Meer info
Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u het formulier invullen. 

Ligging uitje

Mogelijk op locatie in verschillende grote Vlaamse steden in de provincies Antwerpen, Vlaams Brabant en Oost-Vlaanderen. Tevens is het mogelijk om bij uzelf op locatie te komen.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!