Airsoft Shooting in de Grootste Indoor of op een Fort

  • Airsoft Adventure
  • 10 - 60 personen
  • 16185
  • Beschrijving

Prepare For Glory! Airsoft!  De nieuwste combat simulatie sport die een ware hype aan het worden is. Volledig in legeroutfit ga je op zoek naar de vijand in een heus bunkercomplex van de tweede wereldoorlog, of ga je voor de grootste indoor van Belgie?
Onder begeleiding van professionele marshalls probeer je zoveel mogelijk missies te volbrengen om uiteindelijk na een overdosis adrenaline als een winnaar naar huis te keren!

Airsoft is uitermate geschikt om een dag vol fun en adrenaline aan te bieden. Sessies variëren van 2 tot 4 uur en kunnen uitgebreid worden met zwaardere missies waarbij het team meer moet samenwerken.

U kunt kiezen uit verschillende arrangementen, gaande van simpele missies tot uitgewerkte teambuilding scenario's onder professionele begeleiding. Wij trachten eerder een ervaring neer te zetten dan een spelletje! 

In Westmalle is een groot magazijn omgetoverd tot een battle-zone voor airsofters. De ruimte is meer dan 4000 m2. De hal heeft alle nodige nutsvoorzieningen, omkleedruimte en cafetaria. Het terrein is voorzien van een bus, torens, loopbruggen, legerkisten, shelter, parachutes en allerhande obstakels om een locatie te creëren die tactisch voor iedereen een uitdaging is. 

Fort Knox, ook bekend als het Fort van Koningshooikt en is het meest unieke fort waar je in België airsoft activiteiten kunt spelen.

De locatie is 4 hectare groot en heeft een heus ondergronds gangenstelsel met verborgen kamers. Het fort is via verschillende deuren, bunkers en nissen te betreden. Het bezoek alleen is al een sensatie op zich.


Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Ligging uitje

Nuketown , Westmalle
Fort Knox, Koningshooikt

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!