Antwerp Escape Games - Escape Room

  • Room of Riddles
  • 2 - 150 personen
  • 16399
  • Beschrijving

Meeting, workshop, productvoorstelling of een ander zakelijk evenement? Combineer uw bijeenkomst met één van onze spannende escape games en u heeft een bijzondere ervaring! 

Room of Riddles Antwerp is hét spel om teambuilding te bevorderen. Het is een unieke ervaring om zo banden binnen een team te versterken. Ook is het een ideale manier om het ijs te breken bij (toekomstige) klanten. Door samen te werken in onze escape games, ontstaat er een teamspirit die uw klanten mee zullen nemen in de verdere samenwerking.

Wat is een Escape Game:
Een escape game is een spel waarbij u fysiek in een kamer wordt opgesloten. Daarbij wordt u en uw team uitgedaagd om raadsels op te lossen en zo snel mogelijk uit de kamer te ontsnappen. Pas wanneer u alle raadsels hebt opgelost, vind u de weg naar buiten. U krijgt hiervoor in de regel 60 minuten de tijd. Radeloosheid, blijdschap, spanning, adrenaline: u wordt overspoeld door allerlei emoties. U vergeet de tijd en alles wat met het dagelijkse leven te maken heeft. 

U kunt met maximaal 33 personen simultaan een escape game spelen. Daarbij kunt u kiezen uit escape rooms met verschillende concepten:

The throne of cleopatra 2-6 personen
Mad scientist 2-7 personen
Secret tombe 3-8 personen
Aztec temple 3-8 personen

Grotere groepen zullen verdeeld worden over meerdere timeslots. Uw escape game kan daarbij gecombineerd worden met andere activiteiten. Bij een teambuilding-event kunt u op verzoek gebruik maken van onze moderne vergaderruimtes. 

U wilt ook een vergaderruimte huren?
Wij helpen u graag bij het organiseren van uw meeting. We zorgen ervoor dat u van alle gemakken bent voorzien. U kunt daardoor de focus houden op uw vergadering.

Maximale capaciteit:
in U vorm: 20 personen
Theaterstijl: 40 personen
Receptie (met statafels): 50 personen

Faciliteiten
-Flatscreen
-Flipcharts
-Projectiescherm
-Airconditioning en verwarming
-Laptop indien nodig voor aansluiting flatscreen
-Schrijfgerei, post it’s, kladblok

Vul voor meer informatie onderstaand aanvraagformulier in, of bezoek onze website.

Ligging uitje

Amerikalei 219
2000 Antwerp
website
telefoon: +32 477 73 25 69

facebook

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!