Archery Tag

  • TB Events
  • 12 - 5000 personen
  • 15982
  • Beschrijving

Archery Tag, het sensationele uitje van dit moment!

Een versie van Boogschieten waarbij je als teams tegen elkaar kunt strijden en op elkaar kunt schieten! Je speelt met pijlen met foam-tops waardoor je pijnloos elkaar af kunt schieten. Ter extra bescherming draag je ook een masker. Een actief/sportief uitje waarbij de adrenaline hoog op zal lopen!

Wat staat je te wachten tijdens Archery Tag?

Je groep wordt ontspannen ontvangen. Er volgt een uitgebreide instructie over Archery Tag. We beginnen met een oefenronde waarbij je leert om te richten. Eén voor één mag je proberen de verschillende items van je doel te schieten. Als iedereen de skills onder de knie heeft gaan we het veld in waar meerdere obstakels staan. We doen meerdere spelvarianten met als eindspel “the battle”! Hierbij heb je als team het doel om iedereen uit te schakelen of alle spots van de 5-spots target te raken! Een ware end-game! Worden jullie de winnaar van deze gave en sportieve activiteit?

Ligging uitje

Archery Tag kan plaatsvinden in heel Belgie, Duitsland en Nederland waar onder de volgende steden:


Antwerpen, Aachen, Aalst , Bonheiden, Brussel, Brugge, De Panne, Gent, Genk, Grobbendonk, Hasselt, Ieper, Knokke, Kortrijk, Lanaken, Leuven, Lier, Luik, Mechelen, Mons, Mol, Namur, Namen, Oelegem, Oostende, Roeselare, Sint-Truiden, Sint Niklaas, Turnhout, Waregem.

 


Staat uw locatie hier niet tussen neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!