Ardennen ADVENTURE & TEAMBUILDING

  • BRANDSPORT Ardennen ADVENTURE & TEAMBUILDING
  • 1 - 400 personen
  • 17039
  • Beschrijving

Activiteiten in de Ardennen
Bij Brandsport ben je aan het juiste adres voor een flink aanbod aan sportieve activiteiten in de Ardennen. Kom een middagje mountainbiken, slinger door het klimbos via de ziplines, leer elkaar zekeren bij het rotsklimmen en abseilen of duik allemaal een kajak in en verken de prachtige omgeving van de Ardennen vanaf het water. Met collega's, vrienden, je gezin, of lekker met z'n tweetjes. NIEUW: Bushcraft Teambuilding: leer (over)leven in en met de natuur van onze gespecialiseerde bushcraft instructeur.  
Bedrijven | Scholen| Familie & vrienden

Overnachten in de Ardennen
Even helemaal opladen? Kom dan ook gezellig overnachten in de Ardennen. Onze Herberg La Laiterie is een basic maar uitstekende groepsaccommodatie met een grote keuken, perfect gelegen in het groen, in de heuvel- en bosrijke omgeving van La Roche-en-Ardenne. 

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Ligging uitje

Herberg La Laiterie
Wil je een gezellig en actief weekendje weg in een prachtige omgeving? Herberg La Laiterie is de perfecte accommodatie in de Ardennen voor groepen vrienden, families, stellen en solo-avonturiers. Op een paar uur rijden van de Nederlandse grens ben je ineens in een totaal ander, bos- en heuvelrijk landschap: de regio van La Roche-en-Ardenne. 

 

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!