Avontuur en teambuilding - Transfo Zwevegem

 • Oenanthe bvba
 • 10 - 2000 personen
 • 16343
 • Beschrijving

Wil je een dag op teambuilding, maar hebben de deelnemers verschillende interesses? Is de één al wat sportiever dan de ander? Samen maken we een combinatie van verschillende activiteiten zodat we het ideale dag (of halve dag) programma voor uw teambuilding creëren.

Samen met de contactpersoon stellen wij een aantrekkelijk en aangepast programma samen voor een halve (programma's vanaf 2u) of hele dag. Hierbij is er keuze uit verschillende mogelijkheden (zowel vaste programma's als programma's op maat) naargelang de activiteitsgraad van de deelnemers en de vooropgestelde timing.

Een greep uit ons aanbod vanaf 10 tem 2000 deelnemers:

 • * Hoogtouwenparcours 7m 
  * Deathride 13m 
  * Pamperpaal (en reuzenladder)
  * Skyswinger (2 reuzenschommels waarmee je volledig kan ronddraaien) in combinatie met speleobox als die niet verhuurd is 
  * Aquapiste 
  * Kajak 
  * Teamchallenge (2 teams nemen het op tegen elkaar bij de verschillende ludieke teambuildingopdrachten)
  * Boogschieten 
  * Bumperball 
  * Bumper football (met voetbalarena) 
  * Archery shoot out 
  * Lasershoot 
  * Softpaintball 
  * Laserkleiduifschieten 

Voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave kunt u het formulier invullen!

Ligging uitje

Transfo is een oude elektriciteitscentrale, gelegen op een domein van ca. 10 ha naast het kanaal Kortrijk-Bossuyt. Avontuurlijk plezier op maat op een unieke industriële site met een zomers terras (midden april tot midden september) als leuk extra'tje!
 Zwevegem

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!