Bites & Walks

  • Bites & Walks
  • 4 - 50 personen
  • 17033
  • Beschrijving

Ontdek Antwerpen met een hapje en een drankje, al wandelend, kuierend … gewoon genieten samen met de echte locals!

Tijdens deze Historisch Food Tour proef je hartige en artisanale locale producten van Antwerpen: vis, vlees, chocolade, ... we nemen je mee naar echte Antwerpse plekjes.

We dompelen je onderen in de Antwerpse volksbuurt waar je de beste ondernemers ontmoet die met passie hun ambachtelijke locale producten serveren.

Niks saais wel spannend en intrigerend, luister naar ongelofelijk mooie verhalen over vakmanschap, legendes en anekdotes.

  • Bezoek het historische gedeelte van de stad, kleine straatjes, steegjes en prachtige pleintjes … Nina geeft je een duidelijk beeld van stad zodat je je goed kan oriënteren

  • Geniet van opmerkelijke verhalen en historische culinaire Antwerpse feiten en weetjes

  • 5 Antwerpse lekkernijen

  • Ontvang nog eens een heleboel tips om je verblijf in Antwerpen verder te zetten

  • 100% buitenactiviteit

Boek steeds van tevoren, onze plaatsen zijn beperkt!

Bites & Walks won The Award for Excellence in Culinary Experiences for Belgium 2022 / 2023 en up and running voor de 2024 Award! 

Travel & Hospitality Awards is een wereldwijd erkenningsprogramma voor de reisindustrie dat de allerbeste hotels, touroperators, gidsen, spa- en wellnessfaciliteiten, restaurants en innovatiebedrijven erkent.

Bewonderenswaardige toewijding om een meeslepende en informatieve ervaring van Antwerpen te bieden op gastronomisch erfgoed.

Geweldige touropties, waaronder een uniek vegetarisch en veganistisch alternatief, een biertour en de mogelijkheid om een op maat gemaakte
privérondleiding te boeken met je familie of als teambuilding

Uitstekende online beoordelingen en feedback, gasten zijn zeer tevreden over het eten, de service en de passie waarmee Nina van Bites & Walks haar gasten verwelkomt en gidst.

Ligging uitje

Ons vertrekpunt ligt normaal gezien altijd op de Grote Markt van Antwerpen, tenzij anders aangegeven ... maar dat bespreken we zeker wanneer je een boeking plaatst.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!