Brewing Discovery

  • Brewspot
  • 10 - 150 personen
  • 16719
  • Beschrijving

Een leuke manier om brouwen te ontdekken
Teams: voor de activiteit splitsen we de groep in verschillende teams. Elk team brouwt een eigen bier. Recept: ontdek het geheim van het brouwen dankzij een van onze recepten.

Theorie: de brouwmeesters presenteren de ingrediënten (mout, hop, gist en water) en ook het brouwproces. Ze zullen de teams bijstaan tijdens de verschillende stappen van het brouwen.

Praktijk: brouw een volmouten bier vanaf het begin met je team. Je zal door elke stap van het brouwen gaan.

Proeverij: proef en leer de invloed van elk ingrediënt herkennen op de hoofdkenmerken van het bier. We proeven 4 verschillende bieren.

Brouwmeester: je zal zelf thuis een bier kunnen brouwen met onze handleiding. Twee maanden later, na de vergisting en botteling, zijn de bieren klaar om te proeven.

BrewSpot brengt het bier naar de bedrijfslocatie. Indien je het bier naar het adres van de deelnemers wilt versturen, kan BrewSpot daarvoor zorgen gelijk waar in Europa (prijs afhankelijk van de locatie).
Duur: van 1,5u tot 3u (wij passen ons aan volgens jullie planning)
Talen : FR/NL/EN

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u het formulier invullen.

Ligging uitje

The brewing discovery kan plaatsvinden in:
Alle steden van België. We zorgen voor u de beste plaats te vinden. Neem contact met ons en we zullen uw plaatsen voorstellen. Meer dan 30 verschillende mogelijkheden in ons catalogus ... en meer op aanvraag. U kunt ook een locatie voor de workshop opgeven (wij zijn flexibel op dit niveau). Teambuildings zijn leuk!!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!