BrusselsRally

  • In&Out
  • 20 - 100 personen
  • 22137
  • Beschrijving

Gewapend met een roadbook en stadsplan ga je met je collega’s op ontdekkingstocht in het bruisende centrum van Brussel!

Wij ontvangen jullie in een typisch café op de prachtige Grote Markt van Brussel. Verdeeld in verschillende groepen, strijden jullie om de eerste plaats. Haal het competitiebeest in jou en je teamgenoten naar boven en wie weet worden jullie wel de meesters van de rally.

Wat jullie daarvoor moet doen? Jullie krijgen een lijst met meerkeuzevragen over de stad en alles wat ze te bieden heeft: van geschiedenis en architectuur tot chocolade en bier. En het blijft heus niet bij theorie. Zet jullie schrap voor enkele superleuke opdrachten. Wat dachten jullie bijvoorbeeld van bier en chocolade proeven, een volksspel winnen in een authentieke kroeg of jullie talent als striptekenaars bovenhalen?

Met deze combinatie tussen samenwerking, competitie, doen en denken beleven jij en je collega’s gegarandeerd een geslaagde teambuilding.

Praktische info

  • Inbegrepen: welkomstdrankje, roadmap met vragen en uitleg per groep, plannetje van Brussel per groep, assistentie op de verschillende locaties, 1 drankje tijdens de activiteiten, materiaal voor de activiteiten, prijs voor alle leden van het winnende team, drankje ter afsluiting
  • Duur: 3 uren (+ lunch/diner optioneel)

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Ligging uitje

Brussel centrum

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!