Chocolade activiteiten

  • Brewspot
  • 10 - 200 personen
  • 17092
  • Beschrijving

Bent u op zoek naar een leuke activiteit waarbij u ook meer leert over een typisch Belgisch product ?

Onze verschillende teambuildingaanbiedingen rond chocolade zijn voor u gemaakt ! 

Al onze activiteiten hebben een leuke factor en hebben verschillende doelen op het gebied van teambuilding : 

Chocolade-Discovery (duur: 2u00-2u30)
Deze activiteit is ludieker en sterk gericht op het maken van chocolade.

Tijdens de Ontdekking van het Chocolatekenen wordt u in kleine groepjes verdeeld en maakt u samen met onze gepassioneerde animatoren uw eigen pralines. U vertrekt dezelfde dag nog met de pralines. Tijdens het evenement proeven we ook een selectie chocolaatjes om de verschillende variëteiten die er bestaan te illustreren.

Chocolade Challenge (duur: 2u30-3u00)
Dit is onze meest complete activiteit, het bevordert de interactie tussen mensen via een rollenspel rond de productie van chocolade.

Tijdens de Chocolate Making Challenge wordt u opgedeeld in kleine groepjes die chocoladefabrieken vertegenwoordigen en die met elkaar de strijd aangaan om een investeringsfonds (vertegenwoordigd door enkele van de deelnemers) ervan te overtuigen in uw respectieve chocoladefabrieken te investeren. Elke groep maakt zijn eigen pralines op basis van basispralines en ontwerpt zijn eigen chocolademerk en verkooppraatje om aan de investeerders te presenteren. Het winnende team ontvangt een mooie prijs en hun etiketten worden gedrukt en op dozen pralines geplakt die enkele weken later bij u worden afgeleverd, naast de ter plaatse gemaakte pralines die u dezelfde dag nog meekrijgt. Tijdens het evenement proeven we ook een selectie chocolaatjes om de verschillende variëteiten die er bestaan te illustreren.

Chocolade-Olympics
Een kort en dynamische teambuilding, deze activiteit is opgedeeld in verschillende kleine evenementen.

Tijdens onze Chocolade Olympics ontdekt u de wondere wereld van de ambachtelijke chocolade door middel van verschillende leuke activiteiten, waarbij u het in teams tegen elkaar opneemt met een leuke prijs voor het winnende team. Tegelijkertijd maakt een van onze animatoren pralines tijdens een demonstratie en toont elk team de belangrijkste stappen van het productieproces. De deelnemers vertrekken met de pralines die gemaakt werden tijdens de teambuilding. Tijdens het evenement proeven ze ook een selectie chocolaatjes om de verschillende variëteiten die er bestaan te illustreren.

Om al uw collega's te betrekken kunnen onze activiteiten alcoholvrij, veganistisch friendly  en glutenvrij opgebouwd worden. Leuks als teambuilding!

De activiteiten kunnen georganiseerd worden in het Nederlands ,Engels en Frans

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie over onze verschillende aanbiedingen. 

Ligging uitje

Locatie van de 'Chocolade activiteiten' 

Alle steden van België.

Het is ook steeds mogelijk deze activiteit op eigen locatie te organiseren.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!