City Bags

  • City Bags
  • 14 - 500 personen
  • 24244
  • Beschrijving

Unzip the fun, teamwork's begun! Welkom bij City Bags, de ultieme teambuilding-ervaring die je meeneemt op een boeiende reis. Bij City Bags zijn wij de bedenkers van onvergetelijke teambuilding activiteiten. Onze zorgvuldig ontworpen activiteiten zijn bedoeld om de teamband te bevorderen, een vleugje vriendelijke competitie aan te wakkeren, samenwerking te stimuleren, het ijs te breken en te inspireren! Uiteindelijk leveren we waardevolle inzichten voor jouw bedrijf, waardoor een impactvolle dag wordt gegarandeerd.

Ontdek een stad naar keuze op een buitengewoon leuke en originele manier met onze City Bags!

Elk team ontvangt van ons een speciale rugzak met daarin een map vol uitdagende opdrachten. Van foto-opdrachten tot doe-opdrachtenescape-elementen en raadsels, het avontuur is divers en boeiend.

Gebruik verschillende tools zoals een telescoop, ballonnen, balletjes en zelfs blinddoeken om de opdrachten succesvol uit te voeren en de stad op een unieke manier te ervaren.

Houd het spannend! Telkens wanneer jouw team denkt het juiste antwoord te hebben, stuur je ons een bericht. Als beloning ontvangt jouw team een waardevolle letter die van pas komt tijdens het finalespel, gespeeld door alle teams op de Grote Markt.

Deel dit avontuur met jouw team van 6-8 personen per rugzak. De teams kunnen door ons worden samengesteld of je hebt de vrijheid om ze zelf in te delen. De keuze is aan jou!

City Bags belooft niet alleen een dag vol plezier en teambuilding, maar ook een kans om de stad te verkennen op een manier die je nooit eerder hebt ervaren. Bereid je voor op een onvergetelijke reis vol teamwork en opwinding!

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende het aanvraagformulier in.

Ligging uitje

Antwerpen, Brussel, Gent, Leuven, Genk, Kortrijk, Brugge, Hasselt, Oostende

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!