City GPS Tocht - City Game

  • TB Events
  • 6 - 500 personen
  • 15953
  • Beschrijving

City GPS Tocht

Het verrassend onverwachte uitje

Een City GPS tocht geeft je een originele, nieuwe kijk op een stad. Dus geen standaard bedrijfsuitje of stadstocht. In plaats van simpelweg een route te volgen, ga je nu juist zelf de route ontdekken met je team. Gelukkig krijg je hulp van bovenaf: een GPS-navigatiesysteem leidt jouw team langs allerlei leuke bezienswaardigheden. En die zijn weer gekoppeld aan een serie foto’s en verschillende opdrachten en puzzels. Aan jou en je team om de route tot een goed einde te brengen.

Wat heb je nodig voor de City GPS tocht?

De satellieten zijn je gunstig gestemd tijdens de City GPS tocht. Gewapend met een GPS en jouw richtingsgevoel ontpop je jezelf tot een geduchte ‘city-explorer’.

Elk team krijgt de volgende speluitrusting mee:

  • GPS
  • Handboek
  • Een lijst met locatie foto's
  • Dossiers met puzzels en kennisvragen

Wat staat je te wachten tijdens de City GPS-tocht?

Uiteraard ga je niet zomaar op pad. Na een relaxt ontvangst met koffie, thee of een glaasje fris, krijg je een uitgebreide speluitleg zodat je alle ins en outs kent.

Vervolgens maken we teams en deze krijgen een laatste briefing over de te volgen strategie. Dan begint het echte werk en ga je met je team de route samenstellen om de stad te verkennen met de GPS. Gedurende de route krijg je vragen op je afgevuurd en al speurend verzamel je punten. De locaties liggen door het hele stadscentrum verspreid. Hoe meer locaties je spot, hoe meer punten je verdient met jouw team. 

Aan het eind van het spel keer je terug naar het ontvangstpunt. Onder genot van een kop koffie, thee of glaasje fris wordt de uitslag berekend en de winnaars bepaald.

Honger naar meer?

Een lunch of diner als afsluiter is een kroon op je speurwerk. Dit zit niet bij de prijs inbegrepen, maar er zijn diverse mogelijkheden. Neem contact op voor de mogelijkheden. Deze City GPS-tocht is in diverse steden in Nederland, België en Duitsland te doen (ook in het Engels). Het spel kan naar wens op iedere locatie uitgezet worden.

Ligging uitje

City GPS Tocht - City Game kan plaatsvinden in onder andere de volgende steden : 


Antwerpen, Aachen, Aalst, Bonheiden, Brussel, Brugge, De Panne, Gent, Genk, Grobbendonk, Hasselt Ieper, Knokke, Kortrijk, Lanaken, Leuven, Lier, Luik, Mechelen, Mons, Mol, Namur, Namen, Oelegem, Oostende, Roeselare, Sint-Truiden, Sint Niklaas, Turnhout, Waregem.

 


Staat uw locatie hier niet tussen neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!