El Profesor

  • Geoteam
  • 12 - 1000 personen
  • 20978
  • Beschrijving

El Professor heeft een ingenieus plan en wil zijn volgende grote slag slaan!

Helaas is er klein probleem… Zijn bendeleden zitten opgesloten verspreid over de stad. Help El Professor om ze te bevrijden. Zoek wie waar zit en kraak de codes van hun virtuele cel door het oplossen van raadsels en breinbrekers. Verzamel daarom met de verschillende teams alle onderdelen op je smartphone, wissel informatie uit, denk samen na, ontcijfer en EUREKA!

Opgepast! Niet enkel El Professor, zijn bendeleden en jullie -de handlangers- bevinden zich in de stad maar ook La Guardia Civil en het leger zijn van de partij. Zijn ze hier om jullie te helpen of om te saboteren? Niets is nog wat het lijkt…  Durf je risico’s te nemen? Wie kan je vertrouwen en wie niet?

Probeer tijdig op het Safe House te geraken en te weten te komen waar de volgende slag zal plaatsvinden. Dan verdienen jullie  zeker een plaatsje in de eregalerij der criminele teamleden en is de ultieme overwinning jullie deel!

Je speelt het spel in groepen van 9 personen. Onze spelbegeleiding ter plekke zet jullie op weg met het speelklare materiaal. Het vertrek –en eindpunt kunnen in overleg flexibel aangepast worden.

Dit spel focust op samenwerken, overleggen, logisch inzicht en uiteraard FUN.
Vul voor meer informatie of een vrijblijvend voorstel het aanvraagformulier in!

Zin in meer?  Bekijk al onze city games!

Ligging uitje

Mogelijk op verschillende locaties in het land

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!