Escape Box - Escape the Mask!

  • Uitjesbazen België
  • 5 - 2500 personen
  • 20066
  • Beschrijving

Zijn jullie klaar voor Escape the Bomb? Een pakketje met een mysterieuze inhoud wordt afgeleverd. Na het openen van de Escape Box begint een timer af te lopen. Wat nu? Ervaar met Escape the Mask dé meest explosieve Escape Room van dit moment!

Een explosieve Escape Box: stop de bomkoffer!
Verschillende lampjes, knopjes en geluiden zijn zichtbaar en te horen na het openen van de Escape Box. De timer begint direct te lopen. Aan jullie de taak om binnen 1,5 uur de bomkoffer te stoppen!

  • Unieke gameplay/verhaallijn met spannende Escape games, raadsels en puzzels.
  • Ontwikkeld door de makers van het NK-Escape Rooms.
  • Geschikt voor teams van 4 tot 6 personen.
  • Het is mogelijk om meerdere Escape Boxen op hetzelfde moment te starten voor dé ultieme Escape beleving!

Let's play a Game!
Zijn jullie stressbestendig of gaan jullie gebukt onder de druk van The Mask? Samenwerking, communicatie en een scherpe brein zijn nodig om het spel te overleven. The Mask heeft een waanzinnige bomkoffer afgeleverd met De Grote Meesters, mythologische wezens en een metrostelsel. Denken jullie klaar te zijn voor de verrassingen van The Mask? Wij zijn er klaar voor. Oja, vergeet de bommen niet!

Let's play a Game!

Tijdsduur: 2 uur.
Prijs: 
vanaf €29,50 p.p.
Groepsgrootte: vanaf 5 tot 2500 personen. Ideaal voor meerdere teams en grotere groepen.
Onze tip: combineer de Escape Box met een lunch, diner of borrel! 

Ligging uitje

Escape Box - Escape the Mask! is te spelen op elke locatie in België. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een horecagelegenheid, een ruimte op kantoor of een vergaderzaal. Mocht je zelf nog geen locatie hebben, dan regelen wij dat graag voor je!

Met 25+ activiteiten is Uitjesbazen dé nummer 1 in bedrijfsuitjes en teamuitjes. Wij zetten dé kroon op jullie Escape Box.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!