Escaperoom op eigen locatie

  • Uitjesbazen
  • 15 - 2500 personen
  • 16555
  • Beschrijving

Laat jou en je collega's, familie of vrienden gijzelen door de maffia. Wij bouwen jullie ruimte om tot een weerzinwekkende Escaperoom. Onze Escaperoom op eigen locatie is winnaar evenementenconcept van het jaar! Mogelijk in kantines, kantoren, kazernes en meer..

Real-life gijzeling
Welkom.. In je eigen kantoor, je eigen kantine, je eigen woonkamer of je eigen schuur. Je kent de meubels. Je kent de muren. Je kent de inboedel. En je kent de deur.  Maar die sleutel die in je broekzak zat, is verdwenen en ingeruild tegen extra inboedel. Hoe kom je uit je eigen bekende ruimte!? 

Een Escaperoom op eigen locatie. Een game met een spectaculair begin, waarbij niemand weet wat ze overkomt. Veel zweetdruppels tijdens het oplossen van de raadsels, puzzels en cryptogrammen. Een adrenaline boost als afsluiter: Can you escape out of your own room?

Leer elkaar écht kennen
Kunnen jullie samenwerken als team? Kunnen jullie de juiste taken aan de juiste personen onderverdelen? Locked up in your own room. Leer elkaar écht kennen en ontsnap binnen 1 uur uit de jullie zo welbekende kamer. Licht uit, rook aan. No escape.

Wil je eens écht iets origineels als uitje boeken? Laat je groep overvallen en ontsnap binnen 1 uur uit jouw eigen kamer. Uitjesbazen maakt voor iedereen dé ultieme Escape belevenis mogelijk! 

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Ligging uitje

De Escaperoom is te spelen op elke locatie in België. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een horecagelegenheid, een ruimte op kantoor of een vergaderzaal. Mocht je zelf nog geen locatie hebben, dan regelen wij dat graag voor je!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!