Expeditie Robinson in Antwerpen

  • Antwerpen Excursies
  • 10 - 200 personen
  • 16135
  • Beschrijving

Bent u op zoek naar het ideale spelprogramma om de strijd aan te gaan met uw vrienden of collega’s bijvoorbeeld een bedrijfsuitje?

Boek dan nu ‘Expeditie Robinson in de stad’! In een spannend avontuur wordt u op allerlei vlakken getest om te kijken of u een echte Robinson bent. Overleeft u de eilandraad, hebt u het beste geheugen en een competitieve instelling? Dan is dit arrangement op uw lijf geschreven.

Deze editie van Expeditie Robinson speelt zich af in hartje Antwerpen. U wordt ingedeeld in team Noord, Zuid, Oost of West en vervolgens kan het spel beginnen. Ga op zoek naar typische Expeditie Robinson items, test uw geheugen en schakel de concurrentie uit.  Door middel van teambuilding komt u steeds dichter bij de finale, waar een spannende eindstrijd wacht en de echte Robinsons zich onderscheiden van de rest. Overleef alle proeven en opdrachten door de stad. Creatief denken en snel handelen staan hierbij centraal. Vergeet ondertussen niet te genieten van al het moois dat de stad te bieden heeft.

Als afsluiting van dit intensieve spelprogramma eindigen we in een typisch Antwerps café, waar u kunt genieten van een welverdiende borrel en waar de winnaars worden beloond! Zet je schrap!

Prijs:
10 - 19 personen: € 29,50 p.p. excl. BTW
20 - 29 personen: € 27,50 p.p. excl. BTW
Vanaf 30 personen: € 24,50 p.p. excl. BTW


Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in! 

Ligging uitje

Centrum van Antwerpen

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!