Freddy PLUS Teambuilding - Gepersonaliseerd citygame voor jouw bedrijf!

  • iChallenge, de Citygame-shop
  • 3 - 800 personen
  • 24630
  • Beschrijving

Ben jij nog op zoek naar een originele teambuilding voor in de lente? Speel dan het ontspannende stadsspel Freddy Plus Teambuilding! 

Tijdens deze ludieke citygame wandel je door een stad naar keuze en zal je op verschillende locaties opdrachten moeten uitvoeren. Onze mascotte kabouter Freddy (een kabouter op grote-mensen-maat) leidt je de weg en vuurt tijdens je tocht verschillende vragen en opdrachten op je af. Hierbij staan teambuilding, samenwerking, creativiteit en groepsgevoel centraal.

De vragen en opdrachten gaan over de gekozen stad, over teambuilding én over jouw bedrijf en collega’s! In deze citygame krijg je de kans om tot 7 vragen en opdrachten te personaliseren. Dit aan de hand van een vragenlijst die we je vooraf mailen. De antwoorden verwerken we dan in jullie spel. Alle werknemers die samen het logo van het bedrijf rechthouden? Samen op zoek naar de lookalike van je baas? De totale leeftijd van alle teamgenoten raden? Het kan allemaal met deze originele groepsuitstap.

Het doel van het spel is om zoveel mogelijk punten te verzamelen. De sfeer voor jullie groepsuitstap zit meteen goed in dit origineel stadsspel dankzij de grappige commentaar van kabouter Freddy. Originele groepsfoto’s, grappige geluidsopnames en juiste antwoorden leveren punten op, na foute antwoorden en saaie foto’s volgt gegarandeerd boegeroep van Freddy. Het team met de meeste punten is de grote winnaar van het spel.

Wil je tussendoor nog wat extra punten verdienen of even uitblazen? Dan heeft Freddy wat bonusmissies. Dat zijn extra foto-opdrachten die je gedurende het hele stadsspel kan uitvoeren, om het even waar. Kom je een ander team tegen tijdens dit knotsgek parcours door de stad? Lanceer dan een uitdaging om hun zuurverdiende punten te stelen.

Starten doen we op een vaste locatie in een stad naar keuze. Hier wacht een van onze professionele spelbegeleiders jullie op en legt hij jullie het reilen en zeilen van de citygame uit. Nadien trek je gedurende 2 uur de stad in op zoek naar Freddy. Het parcours door de stad is toegankelijk voor alle medewerkers: jong of oud en sportief of minder sportief. Deze teambuilding activiteit kan je spelen in 1 of meerdere groepen. Wij raden teams van 5-6 personen aan met een maximum van 800 personen die tegelijk kunnen spelen. 

Laat de knotsgekke kabouter Freddy los op jouw team(s) voor een unieke teambuilding! Bovendien krijg je achteraf de foto’s en audio-opnames opgestuurd. Zo vergeten je werknemers het bedrijfsevenement nooit!

Ligging uitje

Mogelijk in België, Nederland, Frankrijk, Duitsland en Luxemburg in het Nederlands, Frans, Engels of in een combinatie van deze talen.

- Vaste start- en eindlocatie per stad
- Deels aanpasbaar scenario (7 vragen worden obv een vragenlijst gepersonaliseerd naar jouw bedrijf of organisatie)

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!