Freddy PLUS Teambuilding - Gepersonaliseerd citygame voor jouw bedrijf!

  • iChallenge, de Citygame-shop
  • 3 - 1000 personen
  • 16519
  • Beschrijving

Freddy PLUS Teambuilding

Wil je een originele teambuilding, waarbij samenwerken, creativiteit en groepsgevoel centraal staan? Speel dan het ontspannend stadsspel Freddy PLUS teambuilding!

Tijdens het parcours door de stad, dat toegankelijk is voor alle medewerkers, jong en oud, sportief en minder sportief, vuurt kabouter Freddy vragen en opdrachten op jouw teams af! Hierbij kom je meer te weten over elkaar, jouw bedrijf en de stad. Je krijgt de kans om tot 7 vragen en opdrachten te personaliseren, zodat ze helemaal aansluiten bij je werknemers en de organisatie.

Alle werknemers die samen het logo van het bedrijf of de vereniging rechthouden? Samen op zoek naar de lookalike van je baas? De totale leeftijd van alle teamgenoten raden? Het kan allemaal met deze originele groepsuitstap.

Nadat onze professionele spelleider jullie het reilen en zeilen van deze unieke citygame uitlegt, trek je gedurende 2u de stad in met jouw groep! Onderweg schotelt Freddy je vragen en opdrachten voor. Per vraag of opdracht verdien je punten. Wordt jouw team de winnaar van deze knotsgekke stadsrally? Inhoudelijk gaan de vragen en opdrachten zowel over de stad, teambuilding in het algemeen én over jouw team! Want in totaal kan je tot 7 vragen en opdrachten personaliseren.

Groot of klein team? Dit spel speel je in 1 of meerdere groepen. Wij raden teams van 5 personen aan. Laat de knotsgekke kabouter Freddy los op jouw team(s) voor een unieke teambuilding! Bovendien krijg je achteraf de foto’s en audio-opnames opgestuurd. Zo vergeten je werknemers het bedrijfsevenement nooit!

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in. Je kan deze activiteit op verschillende locaties spelen, vul daarom bij je aanvraag je stad naar keuze in.

Ligging uitje

Mogelijk in België, Nederland, Frankrijk, Duitsland en Luxemburg in het Nederlands, Frans, Engels of in een combinatie van deze talen.

- Vaste start- en eindlocatie per stad
- Deels aanpasbaar scenario (7 vragen worden obv een vragenlijst gepersonaliseerd naar jouw bedrijf of organisatie)

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!