FreddyPLUSVrijgezellen - Gepersonaliseerd Citygame voor jouw vrijgezel!

  • iChallenge, de Citygame-shop
  • 3 - 1000 personen
  • 16043
  • Beschrijving

Freddy PLUS Vrijgezellen

Organiseer je het vrijgezellenfeest van je beste vriend of vriendin? Moet het niet té actief zijn, maar vooral grappig, gepersonaliseerd en ontspannend? Dan hebben wij het perfecte spel voor jullie!

Ga je op stap met de 'bride or groom' to be? Op zoek naar een onvergetelijke activiteit om jouw vrijgezel een knalfeest te bezorgen? Dan is het Freddy Plus Vrijgezellen spel ideaal voor jullie! Bij dit ludieke stadsspel vuurt Kabouter Freddy knotsgekke vragen en opdrachten af op jou en de vrijgezel.

Freddy neemt jullie gedurende 2u mee op avontuur in de stad van jouw keuze. Via onze tablets volg je een interactief parcours waar allerlei vragen en opdrachten op jullie liggen te wachten! Jullie durf en kennis over de vrijgezellen kunnen deze tot een goed einde brengen! Lukt het jouw team om de meeste punten te scoren?

Je zal foto's moeten nemen, geluidsfragementen moeten registreren en tal van vragen beantwoorden over het vrijgezellenbestaan, de stad die jullie kiezen en - niet te vergeten - over jullie vrijgezel! Bovendien kan je zelf tot 9 vragen volledig afstemmen op jouw vrijgezel! De ideale manier dus om leuke herinneringen aan die eerste kalverliefdes, de studententijd,... boven te halen op!

Achteraf krijgen jullie ook al het beeldmateriaal dat jullie maakten dus aan leuke souvenirs van deze onvergetelijke vrijgezellenactiviteit geen gebrek! 

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte onderstaand aanvraagformulier in! Je kan deze activiteit op verschillende locaties spelen, vul daarom bij je aanvraag je stad naar keuze in.

Ligging uitje

Mogelijk in België, Nederland, Frankrijk, Duitsland en Luxemburg in het Nederlands, Frans, Engels of in een combinatie van deze talen.

  • Vaste start- en eindlocatie per stad

  • Deels aanpasbaar scenario (7 vragen worden obv een vragenlijst gepersonaliseerd naar jouw vrijgezel)




Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!