Full Virtual Reality Experience

  • Uitjesbazen België
  • 15 - 2500 personen
  • 20242
  • Beschrijving

Zijn jullie klaar voor de nieuwe wereld van Virtual Reality? Met de Virtual Reality Experience ben je gewaarborgd van een spannend en uitdagend uitje, volledig in het teken van VR. Iedere gewenste ruimte bouwen wij om tot een heuse Virtual Reality Room!

Prijswinnende VR activiteit
Wij combineren in onze Virtual Reality Experience meerdere activiteiten. Zo ga je enerzijds verschillende Virtual Reality Experiences ervaren in de virtuele wereld (skiën, skydiven.. you name it!). Anderzijds zorgen we voor de nodige spanning, stress en gezelligheid met de Virtual Bomb. Denk jij sneller met jouw teamgenoten de VR bommen te kunnen ontmantelen? Dit is een prijswinnende VR activiteit die je moet ervaren met je gezelschap!

Ervaar een compleet andere wereld!

  • Combinatie van verschillende VR Experiences en de Virtual Bomb.
  • Prijswinnende VR activiteit onder professionele begeleiding van VR-experts.
  • Beleef dé nieuwste ervaringen en mogelijkheden van Virtual Reality.
  • Te spelen op elke gewenste locatie in België!

PS. Door het gebruik van meerdere VR brillen, is het mogelijk om met meer tegelijkertijd de virtuele wereld te betreden. Ideaal voor grote groepen en gezelschappen dus!

Tijdsduur: 2 uur.
Prijs: vanaf
€29,50 p.p.
Groepsgrootte: 
vanaf 15 tot 2500 personen. Ideaal voor meerdere teams en grotere groepen.

Onze tip: combineer de Virtual Reality Experience met een lunch, diner of borrel! 

Ligging uitje

De Virtual Reality Experience is te spelen op elke locatie in België. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een horecagelegenheid, een ruimte op kantoor of een vergaderzaal. Mocht je zelf nog geen locatie hebben, dan regelen wij dat graag voor je! 

Met 25+ activiteiten is Uitjesbazen dé nummer 1 in bedrijfsuitjes en teamuitjes. Wij zetten dé kroon op jullie Full VR Experience.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!