Happen, stappen, mollen vangen

  • Stadsarrangement
  • 10 - 60 personen
  • 21073
  • Beschrijving

Geniet samen van dit leuke bedrijfsuitje, wat bestaat uit een walking dinner, een vaartocht of een stadswandeling en een Wie is de mol spel.
 
Voorgerecht met welkomstdrankje
U start dit personeelsuitje in het centrum waar u gastvrij verwelkomd wordt met een voorgerecht en een welkomstdrankje.

Vaartocht of stadswandeling
Na het voorgerecht maakt u of een vaartocht of indien deze niet beschikbaar is een stadswandeling met een enthousiaste gids door het centrum van de stad. Daarna gaat u naar het tweede restaurant.

Hoofdgerecht
Hier staat al een gezellige tafel voor uw gezelschap klaar en kiest u uw hoofdgerecht, dit is een vis- vlees- of vegetarisch gerecht, voor elk wat wils. Bij het hoofdgerecht zijn 2 consumpties inbegrepen.

Vang de Mol citygame
Daarna speelt u het spannende "Vang de mol" spel, waarbij u probeert de mol te ontmaskeren. Hierbij gaat u op zoek naar bijzondere locaties in het centrum. Als u die gevonden heeft maakt u daarvan een foto te maken en stuurt deze via WhatsApp naar onze instructeur. Elke juiste foto levert een aanwijzing op om de mol te ontmaskeren? Bij dit spel wordt u op afstand door onze instructeur begeleid.

Dessert
Alle mollevallen worden nog eens uitgebreid besproken onder het genot van een heerlijk nagerecht bij het derde restaurant. Uiteraard zit hier ook een afsluitend kopje koffie of thee bij.

Groepsgrootte
10 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)

Prijs
10-14 deelnemers    € 89,- excl. btw, € 98,08 incl. btw
15-30 deelnemers    € 87,- excl. btw, € 95,87 incl. btw
31-60 deelnemers    € 84,- excl. btw, € 92,57 incl. btw

Inclusief
- Voorgerecht met een consumptie
- Vaartocht of stadswandeling
- Hoofdgerecht met 2 consumpties
- Citygame "Mollen vangen" met begeleiding op afstand
- Dessert inclusief koffie/thee

Ligging uitje

Mogelijk in: 
Aalst, Antwerpen, Brugge, Brussel, Dendermonde, Gent, Hasselt, Ieper, Kortrijk, Leuven, Lier, Lokeren, Luik, Maaseik, Mechelen, Oostende, Sint-Niklaas, Tielt en Turnhout.  

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!