Kroongetuige

  • TB Events
  • 6 - 5000 personen
  • 16781
  • Beschrijving

Speel met je collega’s, vrienden of familie de bloedstollende citygame Kroongetuige! Kruip in de huid van een detective en los samen met je team de moord op in een stad naar keuze… Een supergave teambuildingsactiviteit waarbij niets is wat het lijkt!

Wat staat je te wachten tijdens de citygame Kroongetuige?

Jouw gezelschap wordt welkom geheten met een drankje en we maken direct teams. Plotseling blijkt dat er een misdrijf heeft plaatsgevonden, bijna onder jullie ogen. Dit maakt jullie kroongetuigen. Jullie krijgen het eerste gedeelte van het misdaadverhaal te zien. Dan gaan jullie de stad in middels onze speciaal ontwikkelde app op zoek naar aanwijzingen. Op verschillende bijzondere locaties in de stad zijn aanwijzingen te vinden. Los een uitdagende opdracht op en ontvang het volgende stukje van de film op je mobiel. Door het bezoeken van meerdere locaties ontvangen jullie steeds meer aanwijzingen met betrekking tot de moord.

Maar let op! Jullie onderzoek wordt gedwarsboomd door 1 persoon in jullie team. Hij of zij weet wie de dader is en heeft een vergoeding gekregen om niet te getuigen en jullie op een dwaalspoor te zetten. Lukt het jullie om de kroongetuige te ontmaskeren? Los de moord op en presenteer onder het genot van een drankje aan het einde jullie plot!

Vul voor meer informatie het aanvraagformulier in! 

Ligging uitje

Kroongetuige kan plaatsvinden in heel Belgie, Duitsland en Nederland waar onder de volgende steden:

Antwerpen, Aalst, Bonheiden, Brussel, Brugge, De Panne, Gent, Genk, Grobbendonk, Hasselt, Ieper, Knokke, Kortrijk, Lanaken, Leuven, Lier, Luik, Mechelen, Mons, Mol, Namur, Namen, Oelegem, Oostende, Roeselare, Sint-Truiden, Sint Niklaas, Turnhout, Waregem,

 

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!