La Casa de Dinero

  • TB Events
  • 6 - 500 personen
  • 17132
  • Beschrijving

La Casa de Dinero NIEUW bij TB Events; La Casa de Dinero Virtual Reality!
Een superspannende dinergame gebaseerd op de immens populaire serie die in de VR-wereld wordt gespeeld.   El Profesor heeft een meesterplan bedacht. Nog nooit is er zoveel geld bij een overval buit gemaakt...als het jullie lukt.. Kruip in de huid van Tokyo, Berlin, Rio, Helsinki, Moscow, Denver, Oslo en Nairobi en waan je dankzij de VR-ervaring midden in La Casa!  

Wat staat je te wachten tijdens La Casa de Dinero?   Bij ontvangst krijg je eerst een welkomstdrankje en volgt er een uitgebreide uitleg over het spel en over de VR-brillen. Deze brillen zorgen ervoor dat het spel zich overal om je heen afspeelt. Vervolgens wordt er een indeling gemaakt waarbij elk team uit maximaal 6 personen bestaat zodat iedere speler een VR-ronde speelt van La Casa de Dinero.  Door het oplossen van allerlei raadsels en puzzels, zowel in Virtual Reality als in Real life, bereik je steeds meer je doel. Via diverse ruimtes kom je bij de kluis, en probeer daarna met de zakken geld de stad te ontvluchten met je team.  Het spel spelen jullie allemaal tegelijk en daarbij is teamwork van levensbelang. Wie maakt als eerste miljoenen euro’s buit in La Casa en blijft uit handen van de politie?!?!

Vul voormeer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Ligging uitje

La Casa de Dinero kan plaatsvinden in heel Belgie. Waar onder de volgende steden:


Antwerpen, Aachen, Aalst , Bonheiden, Brussel, Brugge, De Panne, Gent, Genk, Grobbendonk, Hasselt, Ieper, Knokke, Kortrijk, Lanaken, Leuven, Lier, Luik, Mechelen, Mons, Mol, Namur, Namen, Oelegem, Oostende, Roeselare, Sint-Truiden, Sint Niklaas, Turnhout, Waregem.

 


Staat uw locatie hier niet tussen neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!