Lasershoot Transfo Zwevegem

  • Oenanthe bvba
  • 10 - 100 personen
  • 16350
  • Beschrijving

Lasershoot “battlefield live” is een spannend, sensationeel actie-spel voor jong en oud en is vergelijkbaar met paintball, maar dan zonder verfkogels! Hierdoor gaat het er minder agressief en pijnlozer aan toe! Gekleed in een camouflage – of SWAT-pak en gewapend met een spitfire machine pistol dat speciaal ontwikkeld is voor gebruik in de buitenlucht, nemen de spelers, verdeeld in 2 teams, het tegen elkaar op. De laserguns hebben een bereik van meer dan 100m en schieten infrarood, zoals de afstandsbediening van je tv, waardoor schieten onschadelijk, accuraat en veilig is! It’s your call of duty!

De verschillende missies gaan door op een unieke locatie tussen de authentieke industriële gebouwen van de oude elektriciteitscentrale Transfo te Zwevegem en dit zowel overdag als in het donker! Het spel is heel veelzijdig (van 8 tot 24 deelnemers*) en volledig mobiel, waardoor het ook gehuurd kan worden op locatie. Wanneer u een terrein kunt voorzien,... is dit mogelijk.

Vanaf 25 deelnemers mogelijkheid tot spelen in toernooivorm!

Naast lasershoot organiseren we ook nog andere shootingactiviteiten (softpaintball en archery shoot out)! Combineren met avontuurlijke activiteiten is ook mogelijk.

Voor meer informatie of een prijsopgave kunt u  het formulier invullen!

Ligging uitje

Transfo is een oude elektriciteitscentrale, gelegen op een domein van ca. 10 ha naast het kanaal Kortrijk-Bossuyt. Avontuurlijk plezier op maat op een unieke industriële site met een zomers terras (midden april tot midden september) als leuk extra'tje!

Zwevegem

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!