Meetings, teambuildings en events in een groen kader

  • Meadow Club
  • 8 - 200 personen
  • 24625
  • Beschrijving

Meadow Club is een eventlocatie en padelclub die volledig uitgerust is voor bedrijfsevenementen, teambuildings, familiedagen en meetings. 

Ontdek verschillende activiteiten en formules om een onvergetelijk event te organiseren:

  • Crazy Fun Zone: Uw lachspieren zijn opgewarmd? Goed zo. Jullie worden in teams verdeeld en gaan de strijd aan in verschillende knotsgekke mini-games. Uiteraard draaien de spelletjes om – je raadde het al – teambuilding. Neem plaats op de mechanische stier of daag je collega's uit voor een interactive play duel. 

  • Padel initiatie of tornooien: Padel kent een razendsnelle groei. Het lijkt op tennis – maar ligt door zijn kleinere veld lager qua intensiteit. Bovendien mag je de glazen kooi ook gebruiken om ballen naar je tegenspelers te spelen, wat het extra uitdagend maakt. Veel ervaren spelers in jou team? Organiseer een padeltornooi bij Meadow. Eerder starten bij het begin? Wij bieden ook initiaties aan voor bedrijven. 

  • Office NinjaIn deze hilarische quiz met doe-opdrachten ga je de strijd aan met je collega’s. Je verzint oplossingen voor onbestaande problemen en brengt absurde uitdagingen tot een goed einde. Wie krijgt de eer om een jaar lang met de officiële titel van ‘Office Ninja’ te pronken? 

  • Tal van cateringformules voor ontbijt, lunch, barbecues en streetfood. Drankje daarbij? Ontdek onze gezellige bar met volledig uitgeruste bar en bijbehorende drankformules. 

  • Audiovisuele pakkettenEen presentatie met micro en 85" scherm? Een feestje met DJ en discoverlichting? Onze locatie is audiovisueel uitgerust voor elk type event. 

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in. 

Ligging uitje

Meadow Club ligt in Kontich. Centraal gelegen tussen Brussel en Antwerpen en makkelijk bereikbaar via de E19. 
De locatie beschikt over een gratis parking.  

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!