Mind Control - Brengt de beleving van een echte escape room tot jullie locatie!

  • Bounce-it
  • 5 - 250 personen
  • 17107
  • Beschrijving

Ons escape spel zet vollop in op innovatie en vernieuwende technologie. Door het gebruik van augmented reality kunnen hologrammeningescanned worden met de iPad waardoor er elementen aan de realiteit worden toegevoegd. Scan een gadget en er komt een hologram van een 3D gebouw tevoorschijn waarop de spelers kunnen klikken om verderte geraken in het escape spel! Een volledig vernieuwende ervaring!

De voordelen:

  • Iedereen start tegelijk! Zelfs voor een groep van 200 deelnemers kunnen we voldoende iPads in totaal voorzien zodat niemand hoeft te wachten tot de vorige groep het escape spel heeft voltooid.

  • Augmented reality. Onze escape spellen maken gebruik van augmented reality (denk aan Pikachu die verschijnt op je gsm bij het spelen van Pokemon Go) en voelen daardoor als high tech en vernieuwend aan.

  • Aanpasbare routes en tijdsduur. Alles is mogelijk, we kunnen de GPS locaties volledig aanpassen naar jullie wensen. Zeker qua logistiek meteen grote groep heeft dit veel voordelen. Ook de spelduur (normaal 2u) kan worden aangepast.

  • Actief en geschikt voor elke leeftijd. Onze standaard routes bestrijken ongeveer 3km wandelen. Iedereen is outdoor en heeft een gezondewandeling in de benen na afloop, zonder dat de minder actieve mensen uit de boot vallen. 

  • Competitief. Het team met de beste tijd wint. Op deze manier ga je actief de strijd aan met de collega's.
Ligging uitje

Ons escape spel kan letterlijk overal gespeeld worden! We kunnen de GPS locaties volledig aanpassen naar jullie wensen. Zeker qua logistiek met een grote groep heeft dit veel voordelen. Ook de spelduur (normaal 2u) kan worden aangepast.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!