Missie Naar Mars

  • Locat Events
  • 14 - 300 personen
  • 24611
  • Beschrijving

Welkom bij de eerste missie naar Mars

De laatste voorbereidingen worden genomen voor de eerste bemande ruimtereis naar Mars. Jij en je collega’s krijgen de kans om je voor dit historisch moment te selecteren! Tijdens deze missie worden jullie ingedeeld in teams en klaargestoomd voor de reis van je leven. Alleen als jullie goed samenwerken, de missies voltooien en de codes kraken maakt je team kans op een plekje in de ruimtecapsule.

Teamtraining

  • Tijdens de missie naar mars moet je 100% vertrouwen op je teamleden. Met deze korte teamopdrachten worden verschillende team capaciteiten op de proef gesteld : samenwerken, communiceren, vertrouwen.
    De training bestaat uit: Race met raftboten, brug bouwen, Gel blasters, Mars-rover race, offroad met buggy’s, Mini raket, ….

Maak het ruimteschip klaar voor lancering

  • De teams worden opgesteld rond het ruimte Schip. Elke team heeft zijn eigen controle paneel met scherm en raadsels. Net  zoals in een escaperoom gaan de deelnemers op zoek naar antwoorden: tank de capsule, los de defecten op, stel de coördinaten in, …  Welk team zal als eerste kunnen vertrekken naar Mars ?

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in.

Ligging uitje

Dit programma gaat door op een van onze locaties.
Kasterlee: in onze gezellige POP Up aan de Nete " Toeristische hartje van Kasterlee"
Schaffen : aan onze B&B / Vakantiewoning " De Witte Hoef" 
Op locatie: Beschik je zelf over een ruime locatie, bekijken we graag de mogelijkheden om met onze ruimtecapsule op locatie te komen. 

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!