Moorddiner in Antwerpen

  • Antwerpen Excursies
  • 10 - 200 personen
  • 16132
  • Beschrijving

Het moorddiner van Antwerpen Excursies speelt zich af op een gezellige locatie in de stad. Het is er zelfs zo gezellig, dat er zojuist een gruwelijke moord is gepleegd.

U krijgt allemaal een script en een rol toebedeeld alsmede wat kleding zodat u echt in uw rol op kunt gaan. U gaat samen bougondisch tafelen terwijl u samen met de rechercheur aan de slag gaat om de moordenaar te ontmaskeren. Een heerlijk evenement voor iedereen die zich verlekkerd aan detectiveverhalen op schrift of op tv, nu gaat u het zelf meemaken!

Beleef dit uitje nu met korting!
Bent u een doorgewinterde alcoholist, de nieuwsgierige toiletjuffrouw of de religieuze non, louche maffiabaas of een nerveuze prostituee ? Iemand uit uw gezelschap is de moordenaar, hij of zij doet zich onschuldig voor maar schijn bedriegt! Tussendoor geniet u van de lekkere gerechten en een heerlijk wijntje.

Tijdens het moorddiner kunt u zich volledig in- en uitleven in een bizarre moordzaak. Nadat u het script hebt doorgenomen en u zich hebt omgekleed gaat het spel beginnen. Veel hangt af van uw inlevingsvermogen en scherpzinnigheid. Uiteindelijk geeft iedere acteur aan wie hij of zij verdenkt van de moord en waarom zij denken dat juist deze persoon de moord gepleegd heeft. Eet smakelijk!

Inclusief:

- Uitgebreid drie gangen diner
- Begeleiding door professionele acteur(s)
- Kleding
- Script
- Prijs voor de beste speurneus!

Prijs :
10 - 19 personen: € 69,50 p.p. excl. BTW
20 - 29 personen: € 64,50 p.p. excl. BTW
30 - 39 personen: € 62,50 p.p. excl. BTW
Vanaf 40 personen: € 59,50 p.p. excl. BTW
 

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Ligging uitje

Centrum van Antwerpen

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!