Moordspel op eigen locatie

  • Uitjesbazen België
  • 5 - 2500 personen
  • 16476
  • Beschrijving

Ervaar met Case Blüdhaven een bloedstollend Moordspel op eigen locatie naar keuze. De burgemeester is vermoord. Weet jij met jouw gezelschap op tijd de moordenaar, het moordwapen en het motief te achterhalen? De klokt begint al weg te tikken..

Kruip in de rol van échte detectives
Een koffer vol bewijsmateriaal en cryptische aanwijzingen wordt in jullie schoot geworpen. Rechercheur Wout Boefs richt zich tot jullie. Hijzelf komt geen steek dichterbij in het onderzoek, terwijl de bewoners van het dorpje Blüdhaven steeds onrustiger worden. Hij heeft dringend jullie hulp nodig om alle geheimen te ontrafelen. Lukt het jullie om op tijd Case Blüdhaven op te lossen?

Weten jullie de waarheid boven tafel te krijgen?
In teams van 4 á 5 personen gaan jullie aan de slag. Al puzzelend komen jullie steeds dichterbij de waarheid. Uiteindelijk draait het om één ding: weet jouw team als eerste de waarheid boven tafel te krijgen? Dan winnen jullie Case Blüdhaven!

  • Moordspel op locatie naar keuze.
  • Strijd tegen andere teams en los als eerste Case Blüdhaven op.
  • Spanning, sensatie, teambuilding en vermaak.
  • Verschillende niveaus van opdrachten en geschikt voor ieder gezelschap.
  • Ontwikkeld door de makers van het NK-Escape Rooms.

Tijdsduur: 2 uur.
Prijs:
vanaf €29,50 p.p.
Groepsgrootte: 
vanaf 5 tot 2500. Ideaal voor meerdere teams en grotere groepen.

Onze tip: combineer het Moordspel met een lunch, diner of borrel! 

Ligging uitje

Het Moordspel is te spelen op elke locatie in België. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een horecagelegenheid, een ruimte op kantoor of een vergaderzaal. Mocht je zelf nog geen locatie hebben, dan regelen wij dat graag voor je!

Met 25+ activiteiten is Uitjesbazen dé nummer 1 in bedrijfsuitjes en teamuitjes. Wij zetten dé kroon op jullie Moordspel.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!