Apero-bolletra

  • The Outsider Vlaamse Ardennen
  • 6 - 36 personen
  • 16366
  • Beschrijving

Speel je graag eens een spel tussen pot en pint? Gezellig met vrienden of familie? En dit op een prachtige, natuurlijke locatie? Dan nodigen wij u graag uit om kennis te maken met de koning der Vlaamse volksspelen. Bolletra, bij the Outsider gekend als Oudenaards Bierebollen, doet wat denken aan het alom bekende jeu de boules.

Met behulp van grote bolle schijven moet je zo dicht mogelijk bij de stake, het ronde merkpunt in een cirkel, proberen te eindigen. Eerst tracht de verdedigende ploeg haar bollen zo dicht mogelijk bij de stake te rollen. Daarna probeert de aanvallende ploeg haar eigen bollen dichter bij het doel te brengen, dit tussen de bollen van de tegenstander, door gebruik te maken van de ronding van de baan. De ploeg met het meeste aantal bollen dicht bij de stake wint het spel.

Het spel wordt bij ons gespeeld in een ontspannende omgeving vergezeld van enkele deugddoende drankjes. Plezier gegarandeerd!

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u onderstaand formulier invullen. 

Ligging uitje

Aan de Donkvijver in Oudenaarde. Voor The Outsider was het bij de aanleg van de indoor bolletra uitermate belangrijk dat het voor iedereen, jong, oud en andersvaliden toegankelijk is. Wij hebben ervoor gezorgd dat onze bolletrabaan perfect toegankelijk is voor mensen in een rolstoel, zodat ook zij kunnen genieten van het leuke volksspel.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!