Peaky Blinders

  • TB Events
  • 6 - 5000 personen
  • 17138
  • Beschrijving

Peaky Blinders, een razend spannend bedrijfsuitje gebaseerd op de gelijknamige serie

Ervaar de roerige jaren 20 met je vrienden tijdens het app spel Peaky Blinders! Speel je eigen rol in dit spannende gangster spel. Waag een gokje op de paardenraces, bouw een netwerk op met vriend en vijand en investeer in de juiste zaken om de meest gevreesde gangster te worden van Birmingham. Ga de strijd aan met je rivalen en voltooi alle missies in het stadscentrum. By order of the Peaky Blinders!

 

Wat staat je te wachten tijdens het Wie ontdekt de Verrader spel?
Uiteraard gooien we je niet zomaar in het diepe. Na een relaxte ontvangst met een drankje krijg je een uitgebreide speluitleg. Zodat je alle ins en outs kent. Vervolgens maken we teams en deze krijgen een laatste briefing over de te volgen strategie.

 

Aan het einde van het spel keer je terug naar het ontvangstpunt. Onder genot van een drankje wordt de uitslag berekend en de winnaar bepaald.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u onderstaand formulier invullen.

 

 

Ligging uitje

Peaky Blinders kan plaatsvinden in onder andere de volgende steden: Antwerpen, Aachen, Aalst, Bonheiden, Brussel, Brugge, De Panne, Gent, Genk, Grobbendonk, Hasselt, Ieper, Knokke, Kortrijk, Lanaken, Leuven, Lier, Luik, Mechelen, Mons, Mol, Namur, Namen, Oelegem, Oostende, Roeselare, Sint-Truiden, Sint Niklaas, Turnhout, Waregem.


* staat uw stad er niet bij neem dan gerust contact op met ons

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!