Personality Discovery Workshop

 • Impact Academy
 • 10 - 40 personen
 • 16012
 • Beschrijving

We zien de dingen niet zoals ze zijn, maar zoals wij zijn!

Om de effectiviteit van het team te verbeteren is het noodzakelijk om inzicht te krijgen in de verschillende persoonlijkheden en hoe deze optimaal kunnen samenwerken.

Deze speelse persoonlijkheidstraining moet relevante inzichten opleveren. Dit teammoment draagt bij aan het begrip voor de verschillende persoonlijkheden en maakt de onderling aanwezige kwaliteiten en talenten die binnen het team aanwezig zijn zichtbaar. Teamleden die hun eigen voorkeuren en die van de andere teamleden kennen en begrijpen, zullen beter met elkaar communiceren en effectiever samenwerken. De sterke punten en de eventuele valkuilen en ontwikkelpunten van het team worden in kaart gebracht.

U gaat naar huis als een sterker team met meer begrip voor het anders zijn van de ander. Iedereen werkt tergelijkertijd aan persoonlijke effectiveit.

Dankzij deze workshop zal het team:         

 • - Meer inzicht krijgen in zichzelf dankzij teamoefeningen op basis de DISC theorie         
 • ‐ Meer inzicht in de ander krijgen dankzij de team oefeningen op basis van DISC theorie
 • - Het teamgevoel versterken door de tijd en plezier die ze samen hebben gehad. 
 • - Aandacht hebben voor gelijkenissen en verschillen in het team  
 • - Inzicht krijgen hoe om te gaan met andere persoonlijkheden
  - Genoeg speelse interactie      
              

DOEL van de workshop:     

Inzicht geven in de verschillende persoonlijkheidstypes om zo de effectiviteit en samenwerking in team te maximaliseren.

Budget:
Een investering in de effectiviteit van het team start vanaf 850, ex BTW en is afhankeling van de duur en het aantal deelnemers.  Deze formule kan ook via de KMO portefeuille geregeld worden. Mits een aantal voorwaarden voldaan zijn. 

Een interactieve workshop? Niet wat u zoekt? Geen probleem, contacteer ons via onderstaand formulier. We hebben verschillende andere formules, specialiteiten en experten in ons team. Wij geven ook communicatietrainingen, cursus zelfvertrouwen, leiderschapstraining en assertiviteitstrainingen

Ligging uitje
Alle locaties

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!