Prison Escape op Locatie

  • TB Events
  • 6 - 5000 personen
  • 16938
  • Beschrijving

Get out, and escape! Lukt het jou om te ontsnappen uit je cel?
Laat je opsluiten in je cel op locatie en probeer te ontsnappen! Let wel op je cel is goed beveiligd en wordt zwaar bewaakt door onze begeleiding! Als team worden jullie opgesloten in je cel. De tijd tikt, 1 groep, veel raadsels, puzzels, geheimen en codes die gekraakt moeten worden om te ontsnappen. Een enerverende teambuildingsactiviteit! Samen met je groep heb jij de taak om alles op te lossen en te ontsnappen. Jij vormt het ontsnappingsverhaal. Denk jij dat het je lukt om voordat de zon weer op komt te ontsnappen? Een thrill seeking teambuildingactiviteit!   

Wat staat je te wachten tijdens Prison Escape op Locatie?Ook zo de behoefte om eens te ontsnappen uit de dagelijkse sleur? Je wordt ontspannen ontvangen. Er volgt een uitgebreide uitleg over het spel. Vervolgens worden de teams samengesteld, zodat je weet met wie je de cel in gaat. Vervolgens begin je in je cel te zoeken naar gereedschap, clues en andere aanwijzingen die jou helpen te ontsnappen. In een uur tijd probeer jij met je team uit te zoeken hoe je de cel uit komt. Welke groep weet binnen de tijd uit de cel te ontsnappen en uit de handen van de bewaking te blijven?!

Deze activiteit is ook mogelijk in combinatie met een lunch , diner, vergaderarrangement.

Vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaand aanvraagformulier!

Nieuwsgierig naar meer teambuilding activiteiten van ons? Klik op het tabblad andere activiteiten van dit bedrijf voor Help de directeur is ontvoerd, Escape room op locatie,  Virtual reality, en nog veel meer…

Ligging uitje

Prison escape kan plaatsvinden in heel Belgie, Duitsland en Nederland waar onder de volgende steden:

Antwerpen, Aalst, Bonheiden, Brussel, Brugge, De Panne, Gent, Genk, Grobbendonk, Hasselt, Ieper, Knokke, Kortrijk, Lanaken, Leuven, Lier, Luik, Mechelen, Mons, Mol, Namur, Namen, Oelegem, Oostende, Roeselare, Sint-Truiden, Sint Niklaas, Turnhout, Waregem

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!