Racen, vuil worden, dineren en feesten.

  • Circuit Meppen GmbH
  • 2 - 10000 personen
  • 24311
  • Beschrijving

Op zoek naar een bedrijfsuitje dat niet alleen teambuilding bevordert, maar ook de harten van auto-liefhebbers sneller doet kloppen? Bij Circuit Meppen combineren we de opwinding van racen met de gezelligheid van teamactiviteiten voor een onvergetelijke ervaring!

Of uw bedrijf nu een kleine start-up, een middelgrote speler of een internationaal bedrijf is, ons uitgestrekte terrein biedt een speeltuin voor autoliefhebbers van alle niveaus. Scheur over het circuit in geprepareerde raceauto's, waar u kunt genieten van zowel het zelf rijden onder begeleiding van KNAF-gecertificeerde instructeurs als meeracen met professionele coureurs.

Voor degenen die de adrenaline nog verder willen opvoeren en de competitie zoeken, hebben we de beschikking over een kartbaan met zowel binnen- als buiten traject met snelle 240cc huurkarts. En voor de offroad avonturiers ligt er een uitdagend terrein waar u kunt genieten van quadrijden in een natuurlijke omgeving.

Na al die opwinding is het tijd om bij te tanken in één van onze restaurants met een heerlijke maaltijd, variërend van gastronomische diners tot gezellige barbecues. Met voldoende ruimte op ons terrein voor feesten, prijsuitreikingen en (product-)presentaties, kunt u met elke wens bij ons terecht!

Sluit u aan bij de vele duizenden bedrijven die eerder hebben genoten van onvergetelijke bedrijfsuitjes bij Circuit Meppen. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw volgende bedrijfsevenement tot een succes maken!

Ligging uitje

We kunnen desgewenst ook het vervoer regelen voor uw bedrijf naar ons terrein, gelegen net over de grens bij Emmen, Am Rögelberg 16, 49716 Meppen, Duitsland.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!