Rap-Teambuilding / Make a song

  • Woord Omhoog
  • 1 - 500 personen
  • 16602
  • Beschrijving

"Een heel straffe teambuilding"

Een rap-teambuilding betekent een dag vol fun en plezier. Het eindresultaat kan blijvend worden bekeken of beluisterd.

Een rijmend verhaal vertellen op een beat is makkelijk aan te leren. Via onze aanpak kan iedereen het in een handomdraai. Het team werkt samen aan een vooropgesteld resultaat: het maken van een eigen muziekhit. Iedereen toont zijn talent en verdient zijn/haar plek op het podium: jong-oud-ancien-nieuwkomer. Deze activiteit zorgt steevast voor massa's fun én een blijvende herinnering.

Door het samenwerken aan het creatief proces wordt duidelijk hoe het team functioneert en hoe iedereen zijn/haar rol opneemt.

Hoe doen we dit?:

The Secret: na een inleiding geven we het geheim prijs van een rapper in 3 stappen.

Tekst schrijven: we werken rond een vooraf bepaald thema, of gaan op het moment zelf de inhoud bepalen.

Oefenen: De tekst wordt ritmisch gemaakt. Dit is de stap van tekstschrijver naar rapper. De rap-coach staat vanzelfsprekend iedereen bij.

Recorden: De song wordt opgenomen. En klaar!

De song wordt ter plaatse gemixt, gemasterd, en beluisterd. De monden vallen open van verbazing bij het horen van jullie eigen talent. Achteraf wordt de single doorgestuurd, en kunnen jullie er nog lang van nagenieten.

Andere mogelijke formules voor rap-teambuilding zijn: een optreden tijdens het bedrijfsfeest, een bedrijfslied op de website, als afsluiter van een congresdag.

Een extra optie is een videoclip:
we maken een professionele videoclip van de song met jullie in de hoofdrol. Jullie team bedenkt het scenario, playbackt en acteert, en zorgt voor een extra visuele creatie. (Check het tabblad hierboven "film" voor een voorbeeld)

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Ligging uitje

Wij komen op lokatie in België en Nederland

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!