Robot plezier - Strijd tegen elkaar in een unieke robot battle

  • Battlestation
  • 4 - 100 personen
  • 25037
  • Beschrijving

Ben je op zoek naar een innovatieve en leuke belevenis, teambuilding, verjaardagsfeest, vrijgezellen -ervaring of een spannende evenementendag?

Zoek niet verder! Wij komen naar jou toe en bouwen een complete Battle Arena waarin onze geweldige Battle Bots het tegen elkaar opnemen. Sinds 2024 beschikken ook over een eigen locatie in Puurs-Sint-Amands waar kleine groepen welkom zijn tot 25 personen.

Onze activiteit kan je al boeken vanaf 4 personen.

Stap in de arena en speel in verschillende teams voor de overwinning. Onze activiteiten omvatten verschillende games, zoals free-for-all, conquest, race en robo-voetbal.

Hoe verloopt een typische activiteit bij ons? Hier is een voorbeeld:

  • We ontvangen je bij ons op locatie of komen naar jouw locatie, afhankelijk van het aantal deelnemers zal de tijdsuur van de activiteit bepaald.

  • We ontvangen de deelnemers, geven een briefing over de games en uitleg over het besturen van de robots.

  • Opwarmronde! We laten alle spelers de battle bots uittesten. Er wordt tijdig doorgeschoven waardoor iedereen de kans krijgt de bots te testen.

  • De eerste game begint: Free For All, een intense strijd tegen elkaar!

  • Vervolgens racen we tegen de klok in een nieuwe game: Race!

  • Daarna nemen we de Battle Arena over in een game van strategie en verovering: Conquest!

Tijdens de activiteiten kunnen deelnemers/toeschouwers rondom de arena ontspannen, iets drinken of eten, terwijl de andere teams hun vaardigheden vertonen.

Onze activiteiten kunnen voor verschillende doeleinden worden ingezet, zoals teambuilding, evenementen, opendeurdagen, verjaardagsfeestjes, publieke attracties, workshops en meer.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en prijzen. Ontdek de opwinding van robot battles en maak van jouw volgende evenement een onvergetelijke ervaring!

Ligging uitje

Battlestation heeft een eigen locatie sinds 2024. Dit met de grootste battle arena van europa! 100m² aan rijplezier vol met ramps, tunnels, spiegels, verstopplaatsen en zoveel meer. 
Naast enkele robots games kan je bij ons ook terecht voor darts, snooker en VR Games.
Battlestation beschikt ook over meerdere mobiele arena's die we in heel Benelux kunnen opbouwen. Deze zijn ideaal voor zeer grote groepen.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!