Slipcursus voor iedereen (fun & safety)

  • Slipway
  • 1 - 850 personen
  • 15867
  • Beschrijving

Het ideale bedrijfsuitje! Spectaculair & educatief tegelijkertijd

Stel u voor: u bestuurt een auto, verliest grip, begint te slippen en vliegt vervolgens 2x overkop. Weet u hoe u correct moet handelen tijdens deze noodsituaties? Ervaar alles in de praktijk en wordt een ervaren slippiloot!

Slipway staat bekend als DE slipschool van België met meer dan 6 locaties en is daarom ook marktleider in de slipwereld. Een team van professionele instructeurs staan voor u klaar. Na een kort deeltje theorie is het aan u! Neem plaats achter het stuur in onze slipauto en beleef een onvergetelijke maar ook zeer leerzame dag.

Uw veiligheid, ons doel!
Slipway bvba beschikt eveneens over een uniek mobiel concept waardoor een slipcursus ook mogelijk is op de parking van uw bedrijf indien uw parking voldoet aan onze voorwaarden. Of andere safety-onderdelen zoals onze ongevalsimulator tijdens uw opendeurdag.

Daarnaast kan de slipcursus gecombineerd worden met andere spectaculaire activiteiten (waardoor een uitgebreid arrangement samengesteld kan worden.

Eveneens mogelijkheid om origineel te vergaderen met combinatie van gemotoriseerde activiteiten en BBQ.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte onderstaand aanvraagformulier in!

Ligging uitje

Antwerpen, Kortrijk,  Brussel, Limburg, Breda (+ privé parking indien voldoende groot)


Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!