Soulbrush

  • Kleurstof
  • 2 - 12 personen
  • 21387
  • Beschrijving

Deze verbindende groepsworkshop kan je met collega's, het team of met een groep vrienden doen. De hele namiddag is de enige grens die van het doek. In een geleidde sessie worden jullie meegenomen in een kleurrijk verhaal en laten dit tot leven komen op het canvas. Neem elk een doek, of werk samen op een zelfde doek om het beeld te laten ontstaan.

Neem zeker contact met me op om een gepersonaliseerde samenvatting te maken van jullie beleving. In grotere groepen wordt het doek sowieso opgesplitst over het aantal deelnemers en kan iedereen een stukje meenemen naar huis. Zo ben jij een uniek deeltje in het grote geheel. Het is ook mogelijk om nadien een print van het geheel bij te bestellen.

Zowel de verf als het doek zijn kwaliteitsvolle materialen. Rijke pigmenten zorgen voor intense en diepe kleuren. Je krijgt er de ruimte om te spatten, te gooien en te kliederen met je handen, voeten, een groot gamma aan tools en penselen. Draag dus zeker kledij die vol verf mag hangen na afloop. Voor bepaalde onderdelen van de sessie wordt beschermende kledij voorzien, maar zit is geen garantie voor spatvrije kledij.

INBEGREPEN IN DEZE WORKSHOP:
- Katoen schildersdoek op frame (de grootte van de doeken hangt af van het aantal deelnemers)
- verf + het gebruik van mediums en producten
- beschermende kledij
- koffie of thee en versnapering

Er is ook een kleine bar voorzien voor de kleine en grote dorst.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvend voorstel het aanvraagformulier in!

Ligging uitje

Je kan deze activiteit boeken om in het ruime atelier uit te voeren. Dit kan tot 8 personen. Het atelier van 55m² heeft een wand van 4x2.5m om onbezonnen met verf te gooien. Je kijkt er uit op een gezellige tuin.

Indien je een locatie hebt waar nog meer ruimte beschikbaar is dan kan dit tot 12 personen. De activiteit kan ook buiten doorgaan als het weer dit uiteraard toelaat.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!