Spaanse Kookworkshop

  • Tapafina
  • 10 - 20 personen
  • 24321
  • Beschrijving

De ideale gelegenheid om je collega's beter te leren kennen of gewoon plezier te maken met je vrienden. Lekker eten delen en plezier maken zijn magische ingrediënten voor teambetrokkenheid. Het is fantastisch om te zien wat een paar uren ontspannen plezier buiten het werk kan doen voor het gevoel en de vooruitzichten van een team.

 Tijdens onze kookworkshops leren jullie typische Spaanse gerechten bereiden, veel tips en tricks om het beste resultaat te halen en ook leuke weetjes van de Spaanse cultuur.

We starten met een lekker aperitiefje terwijl we elkaar beter leren kennen en de werkwijze bespreken. Daarna stropen we onze mouwen op en gaan we in teams aan de slag.

¡Hola! Ik ben Marta. Ik kom uit Sevilla, in het zuiden van Spanje, en ik woon al heel lang in Vlaanderen.

Als taalkundige en expert in de Spaanse Taal en Cultuur heb ik dan een aantal jaar online les gegeven in bijberoep via mijn eigen zakken Leer Spaans Online en Hablamos en el Sur.

Tijdens de "corona" periode is mijn wens alleen maar gegroeid om Vlamingen en Nederlanders te helpen de Spaanse cultuur en gastronomie beter te leren kennen. Zo is Tapafina geboren, een echte Spaanse Concept Store.
Hier vind je verschillende producten en diensten, allemaal gerelateerd aan de Spaanse gastronomie en
cultuur.

Ideaal voor vrienden en collega's met een liefde voor lekker eten in zuiderse stijl. Onze privé kookworkshops zijn de perfecte gelegenheid om niet alleen authentieke Spaanse recepten te leren koken, maar ook om je menu's thuis een zuiderse toets te geven, en vooral om plezier te maken met vrienden of collega's buiten de werk omgeving.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in.

Ligging uitje

Voor onze kookworkshops gebruiken we verschillende zalen in regio Gent, maar ze kunnen ook op verplaatsing als jullie de ruimte hiervoor hebben.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!