Speak & Spark

  • Barbara Loots
  • 4 - 20 personen
  • 24533
  • Beschrijving

Overtuigend spreken is van onschatbare waarde. Deze unieke workshop leert je dit te doen vol eigenheid, durf en comedy!

Voor wie?
Al wie krachtig, vlot en zelfverzekerd wil spreken in het belang van zijn job. 

Omschrijving activiteit
Door onze workshop ontwikkel je vaardigheden om een originele storyteller te worden. Leer de kracht van speelsheid en een goed geplaatste grap. Je kan humor en timing inzetten om verbinding te maken met je gesprekspersoon of publiek om voor een blijvende impact te zorgen. Met improvisatie oefeningen versterk je je vermogen om te reageren op onverwachte situaties en zo meer lef te krijgen. We richten ons ook op lichaamstaal. Hoe kun je anderen beter begrijpen en hoe kun je zelf meer bewust zijn van je eigen lichaamstaal? Door gebruik van personages leer je out of the box te denken en kan je jezelf steeds weer heruitvinden. Vervolgens kan je jouw unieke stijl gebruiken bij een presentatie, speech, bij het netwerken, een meeting of gewoon een leuke babbel. Zet je eigenheid in de spotlight. Met komische flair, verve en krachtig spreken.

Al deze tools verbeteren jouw communicatie skills en verzachten de zenuwen.

Getuigenis - Dana Ketels (zaakvoerder ‘Impact Academy‘)

Deze workshop heeft mijn storytelling-vaardigheden getransformeerd en me geleerd hoe humor en timing een langdurige indruk kunnen creëren. Improvisatieoefeningen hebben mijn capaciteit vergroot om op onverwachte omstandigheden te reageren en meer zelfvertrouwen te tonen. Kortom, deze workshop heeft niet alleen mijn storytelling verbeterd, maar ook mijn algehele communicatievaardigheden verrijkt en zenuwen verminderd.“

Wie is Barbara?
Barbara is al geruime tijd een veelzijdige kracht in zowel de stand-up comedy als burlesque scene. In haar avondvullend show ‘Burn the Bra!’ smelt ze deze kunstvormen naadloos samen. Hier kruipt ze in de huid van diverse personages en uitvergrotingen van zichzelf. Daarnaast treedt ze ook op als improvisatie actrice.

De vaardigheden die ze hierdoor heeft ontwikkeld bleken niet alleen waardevol op het podium maar ook in haar job als live presentatrice. Zo leerde ze minder in haar hoofd vast te zitten en haar eigenheid te omarmen. Jezelf met een knipoog benaderen is volgens haar de essentie van persoonlijke groei.

“In mijn workshops deel ik de mix van comedy en authenticiteit waarmee ik mijn unieke presentatiestijl heb gecreëerd, zowel op het podium als in het dagelijkse leven."

 

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Ligging uitje

Mogelijk in het hele land.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!