Lekker weer + honger + boot = StilBBQ!

  • Stilsloep
  • 2 - 25 personen
  • 24243
  • Beschrijving

Elektrisch varen ... telkens een unieke beleving!

StilBBQ - NIEUW
Deze boot is voorzien van 2 ingebouwde BBQ's, comfortabele zitplaatsen voor 8 personen, muziekinstallatie met microfoons en een dak zodat er ook bij een beetje regen gevaren kan worden! Op Maasplas
De Spaanjerd kun je gezellig rondvaren en BBQ'en. Fun verzekerd!

Andere opties:
De elektrische boten laten zich gemakkelijk varen en je hebt geen vaarbewijs of enige ervaring nodig voor een heerlijk dagje op het water met z’n tweetjes of met een hele groep.

StilSloep
Deze ruime en comfortabele sloep heeft een stuurwiel en binnenboord motor. De tentconstructie zorgt voor bescherming bij mooi en slecht weer.

StilJoy
Dit trendy bootje is voorzien van een stabiele catamaran romp, een bimini (inklapbare zonnekap), een zwemplatform en een zwemtrap. Door de zitkussens en het bijpassende ligbed is maximaal comfort verzekerd. Vernieuwend is de joystickbesturing en zelfs cruise control. 

StilWhaly
Deze polyethyleen sloep is voorzien van een eenvoudig te bedienen buitenboordmotor en heeft een bimini (inklapbaar zonnedak).

Stil3D - NIEUW
Deze boot is 3D geprint van 100% consumentenafval (uit de pmd zak). Het is een zeer stabiele boot en heeft de nodige zitkussens om lekker te loungen op het water. Onthaasten verzekerd.

Wij bieden tevens de mogelijkheid om te vergaderen in een van onze aparte vergaderruimtes op Botel Ophoven.  Teambuilding combineren? Kies dan voor een fun cooking sessie in De Kombuis.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Ligging uitje

Maasplassen en in RivierPark Maasvallei.

Het Maasplassengebied in RivierPark Maasvallei biedt bij uitstek een schitterend kader voor diverse (teambuilding)activiteiten op en rond het water. De activiteiten die we aanbieden, passen steeds in een duurzaam kader.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!