Team Dynamics Indoor & Outdoor

 • Impact Academy
 • 10 - 60 personen
 • 16796
 • Beschrijving

TOGETHER EVERYBODY ACHIEVES MORE

Deze teambuilding moet relevante inzichten en resultaten opleveren op een respectvolle en uitdagende manier. Via deze speelse workshop vinden de teamleden het gemeenschappelijke belang van hun team terug. Elkaar opnieuw waarderen en vlotter omgaan met uitdagingen zijn het resultaat.  Via deze workshop wordt de communicatie tussen de teamleden versterkt en de samenwerkingen verbetert. 

Het team gaat naar huis als een sterker team met concrete voornemens voor de praktijk. In kleine groepjes confronteert men elkaar en staat feedback hoog in het vaandel.

Wat is de grootste uitdaging, de activiteit zelf, of feedback geven en ontvangen?

Dankzij deze teambuilding zal het team:

 • - Positieve aspecten van de samenwerking blootleggen
 • - Uitdagingen die de samenwerking met zich mee brengen zichtbaar maken
 • - Het teamgevoel versterken
 • - Contact versterken door de tijd en plezier die ze samen hebben gehad
  - Teamgevoel een positieve boost geven. 
 • - Een actieplan voor de toekomst meekrijgen  

DOEL =

Het teambewustzijn vergroten en helderheid creëren op een respectvolle manier.

Aanpak:
Na telefonisch kennismakingsgesprek kan de vorm en inhoud van de workshop nog aangepast worden aan de noden van het team.  Uitdagende teambuidling oefeningen kunnen op maat gemaakt worden.

Budget:   

Een investering in de effectiviteit van het team start vanaf 850, ex BTW en is afhankeling van de duur en het aantal deelnemers. 
 
Een interactieve workshop? Niet wat u zoekt? Geen probleem, contacteer ons via onderstaand formulier. We hebben verschillende andere formules, specialiteiten en experten in ons team. Wij geven ook communicatietrainingen, cursus zelfvertrouwenleiderschapstraining en assertiviteitstrainingen

Ligging uitje
Alle locaties

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!